پانزدهمین جشنواره کتابهای رشد کلید خورد
وی با اشاره به این که نیمی از ۲۷۰۰ کتاب ، یعنی ۱۲۳۶ کتاب به عنوان کتابهای درجه یک (خیلی خوب) و درجه دو (خوب) به چرخه داوری وارد میشوند گفت: این کتابها در ۱۱ حوزه یادگیری هستند که توسط ۳۰ گروه داوری ارزیابی خواهند شد.
مدیرکل دفتر انتشارات و تکنولوژی آموزشی با تأکید بر اولویت داشتن کتابهای تألیفی برای داوری و شرکت در جشنواره تصریح کرد. با توجه به سه نفری بودن هریک از گروههای داوری، در مجموع ۹۰ داور مسئولیت کار داوری آثار جشنواره را بر عهده خواهند داشت.
ناصری دبیر پانزدهمین جشنواره کتابهای آموزشی و تربیتی رشد با اشاره به حمایت از کتابهای تألیفی، از داوران خواستند در انتخاب و ارزیابی خود به بخش تألیف توجه بیشتری داشته باشند، وی با تأکید بر این که کتابهای همه دورههای تحصیلی در جشنواره شرکت داده میشود، اهداف اصلی جشنواره را معرفی کتابهای الگو برای ناشران، تقدیر از مؤلفان و ناشران کتابهای خوب و ترویج خواندن به شکل غیر مستقیم عنوان کرد.
در ادامه این جلسه توجیهی، خانم فریبا کیا، معاون دفتر و قائم مقام دبیر جشنواره نیز، در سخنانی مهلت داوری آثار را ۳۰ آبان ماه عنوان کرد و ضمن تبیین فرایند داوری افزود اگر گروه داوری هیچ کتابی را حائز شرایط انتخاب ندانست میتوانیم جوایز را بین گروههای دیگر تقسیم کنیم. کیا، در پایان خاطر نشان کرد : کتابهای برگزیده و قابل تقدیر جشنواره در حاشیه اختتامیه جشنواره به نمایش گذاشته میشود. همچنین ایشان در پایان یادآور شدند بیانیه گروه داوری یکی از ماندگارترین و اثر بخشترین پیامی است که میتواند برای پدیدآورندگان ضعف و قوت کتابها و همچنین نیازهای مخاطبین را آشکار سازد.
گفتنی است: مراسم پایانی پانزدهمین دوره از جشنواره کتابهای آموزشی و تربیتی رشد چهار دی ماه در سالن حجاب، مرکز آفرینشهای هنری کانون پرورشی فکری کودکان و نوجوانان برگزار خواهد شد.