صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

۷ مهارتی که بعد از ۵۰ سالگی کسب می‌کنید

۱۵ آبان ۱۳۹۶ - ۱۲:۱۹:۱۰
کد خبر: ۳۶۵۰۸۲
شاید سالخوردگی از زوایای ترسناکی برخوردار باشد،‌ اما دانشمندان دریافته‌اند برخی از رفتارها و مهارت‌ها در انسان وجود دارند که تنها پس از پایان دهه پنجم زندگی خود را نمایان می‌سازند.
به گزارش گروه فضای مجازی ،  در پنجاه سال دوم زندگی است که انسان‌ها بهترین تصویر از بدن خود را دارند یا توانایی بالایی در درک احساسات دیگران به دست می‌آورند.

اگر نگران آن هستید که اصلی‌ترین بخش زندگی شما به سرعت درحال پایان یافتن است، شاید دانستن مهارت‌هایی که در نیمه بعدی به دست می‌آورید کمی به شما آرامش دهد:

بهبود مهارت‌های ریاضی در سن ۵۰ سالگی

در مطالعه‌ای که در سال ۲۰۱۵ روی ۴۹ هزار داوطلب انجام گرفت، داوطلبانی که بهترین امتیاز را در توانایی‌های ریاضیاتی به دست آوردند، بالای ۵۰ سال سن داشتند. دیگر آزمایش‌های مرتبط با شناسایی الگو و حافظه نشان داد داوطلبان جوانتر عملکرد بهتری از خود نشان می‌دهند، اما برای انجام محاسبات ریاضی، سن بالاتر عملکرد بهتری دارد.

قدرت درک بالای احساسات در دهه ششم زندگی

در همین تحقیق محققان تلاش کردند تا درک مستقیم افراد از دیگران را ارزیابی کنند، از این رو از ۱۰ هزار نفر داوطلب درخواست کردند براساس تصاویری از چشم‌های افراد مختلف حس آن‌ها را حدس بزنند. محققان دریافتند بیشتر داوطلبانی که دهه ششم زندگی خود را آغاز کرده‌بودند و بالاتر از ۵۰ سال داشتند به درستی توانستند احساسات چشم‌های درون عکس‌ها را تشخیص دهند.

افزایش خرد پس از ۶۰ سالگی

به نظر می‌آید با بالارفتن سن، افراد خردمند‌تر و باهوش‌تر می‌شوند. براساس پژوهشی که در سال ۲۰۱۰ انجام گرفت، افرادی که در تحلیل یک مشکل، دیدن زوایای مختلف از یک موضوع، حدس زدن عدم قطعیت‌ها و تصور راه‌حل‌ها بهترین عملکرد را از خود نشان می‌دهند، حداقل ۶۰ سال سن داشتند.

افزایش رضایت از زندگی در سن ۶۹ سالگی

رضایت از زندگی در طول عمر انسان دو نقطه اوج دارد، ۲۳ سالگی و ۶۹ سالگی. نتایج یک نظرسنجی که میان ۲۳ هزار نفر آلمانی ۱۷ تا ۸۵ ساله انجام گرفته‌بود، نشان داد ۲۳ ساله‌ها و ۶۹ ساله‌ها بیشترین میزان رضایت را از با درنظر گرفتن تمامی جوانب موجود، از زندگی خود داشتند.

وسعت دایره واژگان در اواخر دهه هفتم و اوایل دهه هشتم

در سال ۲۰۱۵ از نزدیک به ۴۹ هزار داوطلب خواسته شد تا مجموعه آزمون‌هایی را انجام دهند و نتایج این آزمون‌ها نشان داد دایره واژگانی یک انسان در اواخر دهه هفتم و با ورود به سن هفتادسالگی به بیشترین میزان خود می‌رسد. حتی اگر افراد جوانتر توانایی بهتری در یافتن ارتباط میان موضوعات انتزاعی از خود نشان می‌دادند، افراد مسن‌تر در انجام آزمون‌های واژه‌های مترادف چند گزینه‌ای بهتر عمل می‌کردند.

بهبود تصویر بدن پس از ۷۰ سالگی

در نظرسنجی گالوپ مشخص شد دو سوم آمریکایی‌های بالای ۶۵ سال همواره از ظاهر خود رضایت کامل دارند. به نظر می‌آید خود ادراکی مرد‌ها پس از ۸۰ سالگی بهبود پیدا می‌کند، زیرا ۷۵ درصد از مردان در این سن اعلام می‌کنند که از وضعیت ظاهری خود رضایت دارند. این درحالی است که ۷۰ درصد از زنان در سن ۷۴ سالگی از شکل بدن و ظاهر خود اعلام رضایت می‌کنند.

بهبود سلامت روانی در سن ۸۲ سالگی

در پژوهشی که در سال ۲۰۱۰ انجام گرفت، دانشمندان از داوطلبان درخواست کردند تا نردبانی ۱۰ پله‌ای را تصور کنند، درحالی که بالاترین پله بهترین شکل زندگی و پایین‌ترین پله نماد بدترین شرایط زندگی است و از آن‌ها خواستند تصور کنند که روی کدام پله ایستاده‌اند. گروهی که بالاترین سن را در میان داوطلبان داشت، ۸۲ تا ۸۵ ساله، بالاترین امتیاز، یعدی عدد ۷ را به وضعیت زندگی خود دادند درحالی که ۵۰ ساله‌ها امتیازی پایین‌تر، ۶ ٫ ۳ را به دست آوردند.

منبع:بهداشت نیوز
 
 
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *