صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

دغلکاری‌های حقوق بشری غربی علیه ایران/سوابق سیاه اروپا در حمایت از وقایع فتنه در سال 88

۱۴ آبان ۱۳۹۶ - ۱۶:۱۱:۴۰
کد خبر: ۳۶۴۸۱۹
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
تحریم هایی با بهانه و برچسب حقوق بشری علیه ایران ، قطعنامه های حقوق بشری و تحریم ها حربه ای پوسیده و نخ نما است که اکنون تبدیل به دشمنی در لباس دیپلماتیک و بداخلاقی سیاسی و اقتصادی ازسوی اتحادیه اروپا و همپیمانانشان علیه جمهوری اسلامی ایران شده است.

به گزارش گروه حقوقی و قضایی به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ستاد حقوق بشر، در گزارش قبل به برخی از موضع گیری های اتحادیه اروپا در حمایت از قطعنامه ها و تحریم ها علیه جمهوری اسلامی ایران که برچسب حقوق بشری نیز به آن می زنند ، اشاره کردیم.

در این گزارش به اقداماتی که اتحادیه اروپا در حمایت تمام قد از منافقین و معاندین نظام جمهوری اسلامی و همچنین تلاش برای گرفتن قطعنامه های تحریمی حقوق بشری علیه ایران به کار برده ، می پردازیم .

قسمت اول این گزارش را می توانید اینجا مشاهده کنید.

 
دغلکاری‌های حقوق بشری غربی علیه ایران


حربه وضع تحریم‌ها و فشارها علیه جمهوری اسلامی ایران و سایر کشورهایی که اتحادیه اروپا به همراه آمریکا نمی توانند آنان را به زیر سلطه خود درآورند و به بهانه های حقوق بشری این کشورها از جمله ایران را مورد هجمه وسیع قرار می دهند مدت زیادی است که به یک پروژه نخ نمای غربی – آمریکایی بدل شده است .

 حربه ای پوسیده که اکنون تبدیل به عادتی دیپلماتیک و بداخلاقی سیاسی و اقتصادی ازسوی این کشورها علیه کشورمان شده است. تحریم های بانکی، تجاری، نظامی، علمی و حتی حقیقی و حقوقی که از همان سال های اول پیروزی انقلاب اسلامی علیه مردم و مسئولان اجرا کردند و از این طریق قصد داشتند به عنوان سدی مانع پیشرفت همه جانبه ایران شوند و از آن به عنوان راه حلی برای به انزوا کشاندن نظام ما بهره جویند.

اتحادیه اروپا تیرماه سال جاری علیه نظام جمهوری اسلامی ایران بیانیه ای صادر کرد که طی آن  265 تن از نمایندگان پارلمان اروپا بیانیه ای ضد ایرانی را تنظیم کردند؛ البته بیانیه ای که با تشویق و تحریک منافقین تنظیم شده است.

 هر چند اقدام اروپایی ها در صدور بیانیه های ضد ایرانی اقدامی تازه نیست اما پرونده سازی حقوق بشری علیه کشورمان از سوی اروپایی ها به تنهایی صورت نگرفته است. این در حالی است که کشورهای غربی در مواجهه با نقض حقوق بشر توسط هم پیمانانشان در یمن ، سوریه، بحرین، عربستان ، میانمار و فلسطین سکوت کرده اند و در این خصوص سیاست دوگانه ای را درپیش گرفته اند. بیانیه فوق از سوی پارلمان اروپا در حالی تنظیم شد که این نمایندگان ارتباط قوی با گروهگ منافقین ساکن اروپا دارند.

 « ژرار دوپره » نماینده بلژیک که این بیانیه را برای اولین بار تنظیم کرده رئیس گروه موسوم به دوستان ایران آزاد ! است ( گروهی که به ارتباط نزدیک با سازمان منافقین مشهور است ). پیش از این نیز اروپایی ها از منافقین حمایت می کردند اما در خفا ؛ ولی در سال های اخیر این حمایت ها آشکار شده است. مثلا یکی از اعضای پارلمان اروپا از جمهوری چک، اتحادیه اروپا را به حمایت جدی از گروهک منافقین تشویق کرده است. «یان زهرادیل،» نماینده پارلمان اروپا از جمهوری چک که یکی از منتقدان اعطای امتیاز به تهران است، گفت: اتحادیه اروپا باید با منافقین - به سرکردگی مریم رجوی- همکاری کند. وی احتمالا تحت فشار منافقین مدعی شده است تغییرات قابل توجهی در ایران صورت نگرفته و نقض حقوق بشر در این کشور مشهود و غیر قابل قبول است . ما باید برای رعایت حقوق بشر ! در ایران اصرار و با گروه‌های تبعید شده همکاری کنیم.

موضع گیری ها از این دست کم نیست. یکی دیگر از کشورهای عضو اتحادیه اروپا فرانسه است که به اصطلاح به مهد دموکراسی مشهور است. هر چند اخراج کولی ها و برخورد بد با پناهجویان داد  منابع حقوق بشری را درباره رفتار این کشور درآورده است . 

فرانسه در حمایت از منافقین نیز شاید بتوان گفت جلوتر از سایر کشورهای عضو اتحادیه اروپا عمل کرده است. فرانسه یکی از اولین حامیان منافقین علیه جمهوری اسلامی ایران بوده است. حمایت همه جانبه از سرکردگان منافقین و اعضای این گروهک از همان ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی شروع و تاکنون ادامه داشته است. فرانسه به عنوان یکی از داعیه‌داران حقوق بشر اصلی‌ترین حمایت‌ها را از ضدانسانی‌ترین جنایت‌ها علیه مردم ایران روا داشته است.

تجمع منافقین در پاریس و نشست هایی که در فرانسه برای این گروهک تروریستی برگزار می شود همگی نشان از حمایت های آشکار این کشور اروپایی از تروریست ها دارد .

ناگفته نماند که فرانسه به عنوان اولین کشور اعلام کرد حاضر است به اعضای منافقین اردوگاه اشرف پناهندگی سیاسی دهد و این اعلام آمادگی نشان داد که مهد آزادی و حقوق‌بشر برای همیشه فرزندان تروریست خود را در آغوش خواهد گرفت.

بی شک برخورد فرانسه در حمایت از منافقین نشان دهنده رفتار خصمانه این کشور با جمهوری اسلامی ایران است . هر چند برخی از مقامات فرانسوی ارتباط با منافقین را انکار می کنند اما این موضوع با وجود برگزاری نشست های متعدد در حمایت از این گروهک تروریستی برای همگان روشن شده است. تیر ماه سال جاری بود که نماینده فرانسه در شورای امنیت علیه جمهوری اسلامی ایران مواضع خصمانه ای گرفت و کشورمان را به نقض حقوق بشر متهم کرد.

در این خصوص، دکتر محمد جواد لاریجانی دبیر ستاد حقوق بشر در پاسخ به اظهارات خصمانه نماینده فرانسه گفت: اینکه دولت فرانسه می گوید ما با منافقین ارتباطی نداریم و در عین حال از آنها پذیرایی و مهمانداری می کند بیشتر به یک جوک سیاسی شبیه است . به نظرم فرانسوی ها باید این جوک های سیاسی را به زبان فرانسوی برای مردم خودشان تعریف کنند.

لاریجانی همچنین درباره اقدام دولت فرانسه در میزبانی از گروهک منافقین گفت: موضع اروپایی ها نسبت به جمهوری اسلامی ایران مانند گذشته کماکان خصمانه است .آنها بهانه می آورند که ما می خواهیم با ایران روابط اقتصادی داشته باشیم اما شرکت های ما را مورد تحریم قرار می دهند این بهانه قابل قبولی نیست. اروپایی ها نسبت به جمهوری اسلامی هیچگاه مواضع خوبی نداشتند ،چرا که منافقین با داعش فرقی ندارند .

سوابق سیاه اروپا در حمایت از وقایع فتنه در سال 88

حمایت های آشکار و پنهان فرانسه و سایر کشورهای اروپایی از منافقین و حمایت از فتنه گران  و فتنه 88 در ایران اکنون بر همگان روشن است و جهانیان این نکته را می دانند که این حمایت ها در راستای سیاست های خصمانه غرب طی 38 سال گذشته علیه جمهوری اسلامی صورت گرفته است . چرا که مامن دادن و وطن ساختن برای منافقین در قلب اروپا جز این هدف، اهداف دیگری را به ذهن متبادر نمی‌کند .

در جریان فتنه 88 اروپایی ها وهمپیمانانشان ابتدا به طور مخفیانه از فتنه گران  و جریان فتنه حمایت کردند اما بعد به صورت آشکار این حمایت ها را بیان کردند. کار به جایی رسید که فروردین سال 93 وزارت امور خارجه انگلیس با انتشار گزارشی اذعان کرد که اروپایی ها حامی پشت پرده سران فتنه 88 هستند و از روند جریان فتنه در ایران حمایت کرده اند. وقایع و جریانات فتنه 88 در حالی که دست غربی ها پشت این حوادث و اتفاقات بود ، تبلیغات گسترده مسموم رسانه های بیگانه را به دنبال داشت تا افکار عمومی را با خود همراه کنند ، در حالی که خود از قبل نسخه پیچیده بودند و هدفشان این بود که با صدور قطعنامه های حقوق بشری نظام جمهوری اسلامی را در مجامع بین المللی محکوم کنند .

 پس از چندی کمیته روابط خارجی پارلمان اروپا قطعنامه ای را درباره راهبرد اتحادیه اروپا در قبال ایران به تصویب رساند . در حالی که پیش نویس این قطعنامه حول محور حقوق بشر می چرخید.  این درحالی است که اروپا در همین قاره سبز به واسطه تصویب قانون منع استفاده از حجاب اسلامی در مدارس فرانسه و دیگر کشورهای اروپایی دختران مسلمان را از حضور در نهادهای آموزشی منع می کند. موارد متعدد نقض حقوق بشر در این کشورها بسیار است که این تنها یکی از آنها است. اروپا ایران را در حمایت از سران فتنه 88 به نقض آزادی بیان متهم می کند !  در قطعنامه های حقوق بشری علیه ایران در پیش نویس آن به دفاع از برخی بندها به مسایل مداخله جویانه ای مثل خاتمه دادن به حصر سران فتنه اشاره دارند ، در حالی که در بسیاری از کشورهای اروپایی فرانسه ، آلمان و .... با همکاری آمریکا تعدادی زندان های مخفی در برخی از کشورها تاسیس کرده اند که می توان به عنوان مثال  به زندان مخفی سیا در لهستان اشاره کرد .

قطعنامه حقوق بشری اروپا علیه جمهوری اسلامی ایران و پس از آن تحریم های ناحق علیه ملت ایران  و حمایت از فتنه گران خود آشکارترین و ملموس ترین نقض حقوق بشر و حقوق مردم ایران است . رفتارهای مداخله جویانه اروپایی ها در تمام مسائل کشورمان چه داخلی و چه خارجی همچنان ادامه دارد. رفتار مداخله جویانه اروپا در حذف قصاص که از احکام دین مبین اسلامی است نیز ادامه دارد. اروپا اوایل آبان ماه قطعنامه ای را درباره ایران با محوریت اتحادیه اروپا و بحث حقوق بشر صادر کرد. در این قطعنامه از سرگیری گفت‌وگوها با ایران درباره مسائل حقوق بشری از جمله به زعم خودشان آزادی بیان، پایان دادن به اجرای احکام اعدام و موارد مربوط به مواد مخدر و غیره...  از شروط گسترش روابط با ایران قید شده است.  خواسته آنها یکطرفه و یکجانبه است، چرا که اگر آنها نسبت به وضعیت حقوق بشر در ایران اشکالاتی وارد می کنند، جمهوری اسلامی ایران هم اشکالات اساسی به این موضوع در اروپا دارد.

پیش از آنکه قطعنامه پارلمان اتحادیه اروپا درباره ایران منتشر شود، آیت الله آملی لاریجانی رئیس قوه قضاییه 13 مرداد ماه در سخنانی پیشنهادی را برای مذاکره با اروپا درباره حقوق بشر مطرح کردند . رئیس قوه قضاییه پیشنهاد داد که ستاد حقوق بشر و وزارت امور خارجه، زمینه مذاکرات حقوق بشری با اروپا را فراهم کنند. چنین پیشنهادی نشان می دهد که جمهوری اسلامی در زمینه مسائل حقوق بشر چقدر دست پری دارد.

آیت الله آملی لاریجانی در سخنانش در مراسم بزرگداشت روز حقوق بشر اسلامی و کرامت انسانی درباره موضوع همایش گفت:  اعلامیه جهانی حقوق بشر یک پشت صحنه دارد و آن نگاه‌های فلسفی، کلامی و دینی است. آن‌ها که پیش‌نویس این اعلامیه را تدوین کردند با نگاه سکولار لیبرال این را نوشتند و برای این‌که دعوا نشود در لفافه بحث کرامت انسانی قرار دادند. در نسل‌های بعدی این اعلامیه، بحث آزادی در ازدواج وجود دارد که ما هم آن را قبول داریم اما بعدا مفهوم ازدواج همجنس را هم ایجاد کردند. اگر قرار است مذاکرات حقوق بشری میان ایران و اتحادیه اروپا انجام شود، یک مذاکره یک طرفه و به شکل شاکی و متهم برگزار نخواهد شد، ایران زیر بار چنین مذاکراتی نخواهد رفت.  اروپایی ها در پی آن هستند تا ایران را در جایگاه متهم قرار دهند و خود را شاکی معرفی کنند در حالی که مبانی حقوق بشری که آنها مطرح می کنند با حقوق بشر اسلامی تناقض ها و تضادهای اساسی دارد، حتی با ارزش های انسانی متضاد است. این در حالی است که نقض گسترده حقوق بشر در کشورهای غربی همچنان اتفاق می افتد که البته با تبلیغات گسترده و پروپاگاندای رسانه ای به عنوان ارزش و رعایت حقوق بشر و آزادی نام برده می شود.

آیت الله آملی لاریجانی در همایش حقوق بشر اسلامی، هچنین گفت: غربی ها به چه دلیل نگاه خود را به همه دنیا تحمیل می‌کنند، این با حقوق بشر در پارادوکس است. در جمهوری اسلامی ایران 98 درصد مردم ما به قانون اساسی رای دادند. در این قانون اساسی یک نظام سیاسی تشریح شده و مورد تصویب قرار گرفته که اسلام اساس آن است. شما می‌گویید این نباشد، بر چه اساس این را می‌گویید؟ شما قصاص و دیات را نفی می‌کنید، این نفی شما نفی حقوق مردم ماست. چه کسی به شما این حق را داده که ایدئولوژی و روش زندگی خود را به تمام دنیا تحمیل کنید؟ اتحادیه اروپا در قطعنامه خود، بر روی موضوع قصاص هم دست گذاشته است، در حالی که این حکم الهی است و نمی توان آن را تغییر داد. بر اساس احکام قصاص، این حق ولی دم است تا بر اساس احکام الهی و شرعی خواهان قصاص شود یا بخشش را انتخاب کند. چرا یک قاتل و جنایتکار نباید به سزای عمل خود برسد چون اروپا اجرای احکام قصاص را ضد حقوق بشر می داند!

اگر مردم کشورهای اروپایی از احکام اسلامی مطلع شوند و در جریان فلسفه قصاص قرار گیرند، آنگاه خواستار اجرای احکامی مانند قصاص در کشور خود هم خواهند شد، اکنون هم قربانیان جنایت در کشورهای غربی، از قوانین جاری در جامعه خود ناراضی هستند. غربی ها در ظاهر نگران حقوق بشر در ایران هستند، چرا این نگرانی درباره جنایاتی که سعودی ها در یمن انجام می دهند یا جنایت های آل خلیفه درباره شیعیان و سایر کشورهای درگیر جنگ دیده نمی شود؟ اعلام گزارش نقض حقوق بشر علیه جمهوری اسلامی؛ احترام نگذاشتن به قوانین یک نظام اسلامی، زیر سوال بردن دستگاه حقوقی یک کشور و همچنین مبارزه علنی با احکام قضایی برگرفته از دین اسلام، چیزی جز دخالت آشکار نیست که اتحادیه اروپا قائل به آن است.

رئیس قوه قضائیه در این خصوص مهرماه 94 به تبیین این موضوع پرداخت و گفت: فشارهای حقوق بشری غرب علیه جمهوری اسلامی ایران دوباره به راه افتاده و موضوع قصاص‌ها را مطرح کرده اند، در حالی که بارها گوشزد شده است که چگونگی اداره کشورهای اسلامی مبتنی بر ارزش‌های اسلامی است و ربطی به غربی‌ها ندارد. قصاص حقی قرآنی است و جمهوری اسلامی ایران هیچگاه از ارزش‌های الهی خود عقب نشینی نخواهد کرد. غربی‌ها در حالی در باب حقوق بشر و موضوع قصاص که حق اولیای دم است به جوسازی علیه جمهوری اسلامی می‌پردازند که کشتار مردم یمن و فلسطین و حمله به مردم در افغانستان و عراق و کشتن زنان و کودکان برایشان مهم نیست.

در خصوص اعدام و قصاص ، دبیر ستاد حقوق بشر نیز در سخنانی گفت: مشکل اینجا است که غربی ها نمی فهمند که قصاص با اعدام فرق می کند، حکم قصاص متعلق به شاکی است که می تواند اجرا کند یا محکوم را مورد بخشش قرار دهد تا قصاص نشود. اعدام ها نیز در ایران بیش از 93 درصد در ارتباط با قاچاق مواد مخدر است . قاچاچیان افراد عادی نیستند بلکه شبکه پیچیده ای داشته و مسلح و خطرناک هستند .

با وجود اظهارات صریح  مقامات عالیرتبه در دستگاه قضایی باز هم شاهد ادعاهای حقوق بشری غربی ها هستیم اما واقعیت این است که برای حفظ استقلال و آزادی ذیل مردم سالاری دینی در مقابل موضع گیری های نا به جای کشورهای اروپایی باید قاطعانه ایستاد . هر کشوری فرهنگ و مذهب خود را دارد و اروپا باید بپذیرد که نمی تواند فرهنگ اروپایی را به تمام جهان تحمیل کند.

این گزارش ادامه دارد...



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *