صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

شرط سبقت ایران از عربستان در صنعت پتروشیمی/پتروشیمی صنعت اول کشور است

۱۰ آبان ۱۳۹۶ - ۱۹:۰۲:۱۸
کد خبر: ۳۶۳۷۴۳
دسته بندی‌: اقتصاد ، اقتصاد ایران
معاون هماهنگی و نظارت معاون اول رئیس جمهوری با اشاره به برنامه سبقت از سابیک عربستان تصریح کرد: به این منظور باید شرکت‌های پتروشیمی بسیاری از فعالیت‌های خود را با یکدیگر ادغام شوند.

به گزارش خبرنگار اقتصاد ، رضا ویسه صبح امروز (چهارشنبه، ۱۰ آبان ماه) در بیست و نهمین اجلاس مدیران عامل صنعت پتروشیمی، این صنعت را بدلیل شرایط منحصر بفرد خود صنعت نخست کشور دانست و اظهار کرد: یکی از بند‌های اقتصاد مقاومتی جلوگیری از خام فروشی است که برای تحقق این موضوع باید صنعت پتروشیمی توسعه یابد و از خام فروشی جلوگیری شود.

وی با اشاره به این که امروز باید از محصولات نفت و گاز استفاده بیشتری در صنعت پتروشیمی کشور شود، افزود: با واگذاری بخش اعظم صنعت پتروشیمی به بخش خصوصی، رشد سرمایه گذاری در این صنعت کاهش یافت.

معاون هماهنگی و نظارت معاون اول رئیس جمهوری با بیان این که مهمترین بخش صادرات کشور از سوی صنعت پتروشیمی صورت می‌گیرد، تصریح کرد: باید سرعت توسعه این صنعت شتاب بیشتری گیرد و توسعه آینده کشور بر مبنای اقتصاد مقاومتی این است که با توسعه هرچه بیشتر صنعت پتروشیمی، نفت و گازی برای خام فروشی نداشته باشیم و تمام تولیدات ما از این صنعت جذب شود.

وی با تأکید بر لزوم همکاری شرکت‌های پتروشیمی در کنار یکدیگر، گفت: شرکت‌های تولیدی با همکاری و تعامل می‌توانند بازار جهانی این صنعت را در دست گیرند.

معاون هماهنگی و نظارت معاون اول رئیس جمهوری با اشاره به برنامه ریزی برای سرمایه گذاری ۶۰ میلیارد دلاری در برنامه ششم در صنعت پتروشیمی اظهار کرد: این سرمایه گذاری می‌تواند ۶۰ تا ۷۰ میلیارد دلار در سال درآمدزایی برای کشور داشته باشد.

ویسه با اشاره به واضح بودن اهمیت بالای صنعت پتروشیمی در اقتصاد کشور برای مسئولان اجرایی افزود: نمی‌توان حتی لحظه‌ای به این صنعت فکر نکرد بنابراین حل مشکلات صنعت پتروشیمی در اولویت قرار دارد و مطمئنا حل خواهد شد.

وی با بیان این که بخش عمده صادارت غیرنفتی کشور از سوی صنعت پتروشیمی انجام می‌شود، ادامه داد: شرکت‌های پتروشیمی با یکپارچه سازی می‌توانند بازار‌های جهانی را تصاحب کنند.

معاون هماهنگی و نظارت معاون اول رئیس جمهوری با تأکید بر این که تولید در این صنعت نباید تنها به محصولاتی مانند اوره و آمونیاک ختم شود، اظهار کرد: برای افزایش ارزش افزوده باید به سمت توسعه صنایع پایین دست پتروشیمی وتکمیل زنجیره ارزش حرکت کرد و در این راه مراکز پژوهش و تحقیق و توسعه نقش بسزایی دارند و برای کسب فناوری‌های نو و انتقال آن میان شرکت‌ها باید تلاش کرد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *