صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

چگونه در مسیر پیاده روی اربعین خسته نشویم/خوش اخلاقی با زائران مهم‌ترین عمل در پیاده روی اربعین است

۱۱ آبان ۱۳۹۶ - ۰۹:۴۵:۰۲
کد خبر: ۳۶۳۵۷۱
کارشناس علوم قرآنی گفت: اگر تنوع نباشد ممکن است زائر در پیاده روی خسته و عصبی شود، اعمال باید در طول مسیر کربلا نیز خیر و درست باشد چون همه اینها مقدمه زیارت است و امام حسین (ع) ناظر اعمال ما است

حجت‌الاسلام و المسلمین محمد باقریان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی ، درباره اعمالی که زائران باید در مسیر پیاده‌روی اربعین انجام دهند گفت: زائر امام حسین (ع) با کمک زائران دیگر، راهنمایی مادی و معنوی، آدرس دادن به افراد و همچنین  پرداخت پول به موکبان به‌ منظور خدمات‌رسانی مادی و معنوی به زوار و نیز کمک‌رسانی به کسانی که ناتوان هستند پاداش و ثواب فراوانی از این سفر ببرند.


وی تصریح کرد: زائران زیادی در این مسیر با سلایق و اخلاق مختلف حضور دارند و زحمات زیادی را متحمل می‌شوند همچنین راه طولانی مسیر ممکن است فرد را خسته کند بنابراین زائر خوش‌اخلاقی و حلم و بردباری داشته باشد، ظرفیت خود را قوی کند و مواظب باشد که با عصبانیت و بداخلاقی با کسی در طول مسیر برخورد نکند چرا که با این اعمال ارزش او کم می‌شود.

این کارشناس علوم قرآنی درباره خستگی راه و تأثیرات آن اظهار کرد: امیرالمؤمنین علی (ع) می‌فرمایند دل آدمی گاهی به معنویت روی می‌آورد و گاه به آن پشت می‌کند، پس باید در انجام اعمال تنوع داشته باشیم یعنی اگر زائر در مسیر توان خواندن زیارت عاشورا را نداشت می‌تواند به دیگران کمک کند و بالعکس اگر حال کمک کردن نداشت به ذکر و خواندن دعا و زیارات مشغول شود.

وی ادامه داد: اگر تنوع نباشد ممکن است زائر در پیاده روی خسته و عصبی شود، اعمال باید در طول مسیر کربلا نیز خیر و درست باشد چون همه اینها مقدمه زیارت است و امام حسین (ع) ناظر اعمال ما است بنابراین نباید با رفتارها در زیارت امام حسین (ع) حال معنوی خود را خراب کنیم بلکه باید این مسیر تمرینی باشد که حال معنوی خود را در همه سال حفظ کنیم.

 

حجت الاسلام باقریان با اشاره به حال معنوی زیارت کربلا و تاکید بر پاکسازی و پالایش روح به واسطه آن توضیح داد:‌ زائر به غیر از پاکسازی حس و حال، این سفر و این ماه را می‌فهمد، مثل ماه رمضان که با ماه‌های دیگر برای روزه‌دار متفاوت است، کسی که در این مسیر به زیارت کربلا می‌رود تفاوت این ماه با  ماه های دیگر حس می کند.

وی خاطرنشان کرد:  افراد زمانی که قصد زیارت و اقدام برای ویزا می‌کنند زائر امام حسین شمرده می‌شوند و در محضر این امام بزرگوار هستند اما غفلت باعث می‌شود که افراد این مسئله را نبینند. اگر فرد نگاهش را تغییر دهد از همان اقدام که برای این سفر انجام داده زیارت خود را در محضر امام حسین (ع) می بیند و در زمان پیاده روی اربعین نیز با حال معنوی و به دور از غفلت مسیر خود را ادامه می دهد.

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *