تغذیه مناسب برای پیشگیری از ابتلا به کبد چرب
یک متخصص طب سنتی گفت: افراد چاق و دچار اضافه وزن که کمترین میزان تحرک را دارند اصلی ترین گروهها برای ابتلا به بیماری کبد چرب هستند.
وی گفت: از طرفی افراد بی تحرک و علاقهمند به غذاهای آماده و فست فودها نیز در گروه افراد مستعد ابتلا به کبد چرب هستند، بنابراین باید هوشیار باشند و با مشورت پزشک خود آزمایشهای لازم در این زمینه را انجام دهند.
به گفته ایراندوست مصرف بی رویه و بیقاعده ویتامین A. نیز میتواند یک عامل محرک برای ابتلا به بیماری کبد چرب باشد که در نهایت فرد را با خطر رسوب چربی در بافتهای کبد و اختلال در عملکرد این عضو رو به رو کند.
این متخصص طب سنتی توصیه کرد: از مصرف غذاهایی مانند غذاهای فریز شده و یخ زده، ترشیجات، ماست پرچرب، سس، نمک زیاد، غذاهای فست فود، انواع شیرینی ها، پیتزا، انواع سرخ کردنیها مانند سیر داغ، پیاز داغ، چیپس، پفک، غذاهای چرب و نوشابههای گازدار پرهیز کرده و تا میتوانید به جای آنها از میوههای تازه، سبزیجات مختلف به ویژه کاهو، خیار، هویج و غذاهای سالم و طبیعی استفاده کنید. رعایت این رژیم در تمامی دورههای سنی به پیشگیری از ابتلا به کبد چرب و دیگر بیماریهای کبد کمک میکند.
منبع: فارس
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *