صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

سرمایه گذاری ۳ میلیارد دلاری در صنعت سی ان جی کشور

۰۹ آبان ۱۳۹۶ - ۱۳:۰۳:۰۱
کد خبر: ۳۶۳۲۰۱
دسته بندی‌: اقتصاد ، اقتصاد ایران
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران گفت: با الزامات موجود در کشور ۳ میلیارد دلار سرمایه گذاری در صنعت سی ان جی صورت گرفته که ۸ برابر آن درآمد زایی نصیب کشور کرده است.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد ، منصور ریاحی در هفتمین همایش بین المللی آنگوا با اشاره به کارکردهای زیست محیطی،اجتماعی و اقتصادی سوخت سی ان جی گفت: در صنعت سی ان جی تاکنون ۳ میلیارد دلار سرمایه گذاری صورت گرفت که از این محل توانستیم ۸ برابر رقم سرمایه گذاری شده صرفه جویی صورت گیرد.

وی افزود: ایران با دارا بودن ۱۸ درصد از ذخایر گازی جهان،۱۱ درصد از منابع نفتی جهان و ۴۷ درصد از منابع گازی خاورمیانه تنها یک تا یک و نیک درصد از اقتصاد گاز را به خود اختصاص داده که این رقم شایسته نیست.

ریاحی در ادامه به بیان اقدامات صورت گرفته در این حوزه اشاره و بیان کرد: راه اندازی بیش از ۲ هزار و ۴۰۰ جایگاه سوخت در کشور با تسهیلات بلا عوض، انتقال تکنولوژی و بومی سازی در بخش خودرویی و جایگاهی، فرهنگ سازی برای استفاده از گاز سی ان جی در جامعه، بومی سازی دانش سی ان جی و تربیت نیرو متخصص مورد نیاز، استانداردسازی، تقویت امنیت انرژی از نمونه اقدامات صورت گرفته بوده است.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فراورده های نفتی افزود: از دیگر اهداف محقق شده در این راستا می توان به تنوع بخشی به سبد سوخت از طریق تعریف سوخت جایگزین و ایجاد تغییر در الگوی مصرف جامعه، تدوین و اجرایی نمودن بازرسی های دوره ای جایگاه های سوخت، ایجاد کمیته ساخت داخل، اشتعال زایی و ایجاد خطوط تجاری جدید در زنجیره ارزش صنعت، حمایت از طراحی و تولید موتور ملی پایه گازسوز از دیگر اقدامات صورت گرفته بوده است.

وی بیان کرد: راه اندازی خط تولید خودروهای دوگانه سوز مانند روا، سمند، وانت نیسان و پژوه ۴۰۵ به همراه حمایت از ایجاد تشکل ها و انجمن های صنفی، ایجاد و سامان دهی شبکه گسترده خدمات، حمایت از بخش خصوصی و زمینه سازی برای توسعه ان و گازرسانی به روستاهایی که امکان ایجاد شبکه گازرسانی را ندارند از نمونه اقدامات دیگر صورت گرفته بوده است.

ریاحی در خصوص محدودیت های صنعت سی ان جی نیز گفت: عدم ارایه خدمات پس از فروش و بازرسی ادواری خودروها به طور کامل، عملیاتی نشدن واحدهای تحقیق و توسعه در زنجیره تامین، تولید و توزیع، نبود توجه کافی به توسعه خودروهای سنگین گازسوز، نبود رشد متوازن سهم سی ان جی در سبد سوخت کشور در مقایسه با بنزین، برقرار نشدن پیوندها و اتحادهای استراتژیک از مشکلات حال حاضر این صنعت است.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *