صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

هدف گذاری برای استخراج هزار میلیون مترمکعب گاز تا دو سال آینده/ مزیت اقتصادی گاز برای صنعت کشور

۰۹ آبان ۱۳۹۶ - ۱۱:۱۰:۴۵
کد خبر: ۳۶۳۱۳۲
دسته بندی‌: اقتصاد ، اقتصاد ایران
وزیر نفت گفت: ایران با ذخایر اثبات شده ۳۴ تریلیون متر مکعب گاز به عنوان بزرگترین دارنده ذخایر گازی جهان به شمار می‌آید.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد ،بیژن نامدار زنگنه در هفتمین همایش و نمایشگاه بین المللی دوسالانه خودروهای گاز سوز آسیا و اقیانوسیه ANGVA بیان کرد: ایران با ذخایر اثبات شده ۳۴ تریلیون متر مکعب گاز به عنوان بزرگترین دارنده ذخایر گازی جهان است که با تکمیل فازهای پارس جنوبی نزدیک به ۸۵۰ میلیون متر مکعب برداشت داشته که این میزان تا سال آینده به هزار میلیون متر مکعب می رسد.

وی در ادامه افزود: ضرورت مدیریت انرژی بسیاری از کشورها را بر آن داشته که از سوخت های جایگزین استفاده کنند و ایران نیز از اوایل سال ۸۰ تلاش هایی برای متنوع کردن سبد سوختی خود کرده است.

وزیر نفت افزود : در سال ۲۰۱۷ نزدیک به ۲۴ میلیون و ۵۰۰هزار خودرو گاز سوز در جهان تردد می کرد که بیش از ۱۷ درصد آن به دو قاره آسیا و اقیانوسیه مرتبط می شود.

زنگنه عنوان کرد: در شرایط فعلی نزدک به ۹۸ درصد از جمعیت شهری و بیش از ۷۰ درصد از جمعیت روستایی کشور از نعمت گاز طبیعی برخوردار است که طور میانگین می توان اعلام کرد بیش از ۹۰ درصد از جمعیت کشور از گاز طبیعی استفاده می کند.

وی در خصوص برنامه‌های صادراتی در حوزه گاز گفت: صادرات گاز ایران طبق برنامه ششم توسعه و بدون احتساب ال ان جی باید به حدود ۴۰ میلیون متر مکعب برسد. همچنین طبق سند چشم انداز ۱۴۰۴ به دنبال توسعه بهینه سازی مصرف انرژی و افزایش سهم سوخت‌های کم کربن هستیم.

وزیر نفت با مزیت اقتصادی بودن گاز طبیعی و شبکه گسترده گاز در کشور گفت: صنعت گاز ما توانایی صادرات تجهیزات مربوط به صنعت سی ان جی را دارد و در کنار ان باید برای ارتقا کیفیت خودرو‌های گازسوز و دسترسی اسان‌تر به جایگاه‌های سوخت تلاش کنیم تا میل استفاده از این سوخت در سبد مصرف انرژی گسترش یابد.

زنگنه با بومی خواندن سوخت گاز در کشور گفت: لازمه افزایش سهم سوخت گاز در کشور تغییر دیدگاه به آن است که در کنار آن خودوسازان باید برای تولید خودر‌وهای گازسوز با پیمایش بالا تلاش کنند و توسعه حمل و نقل پایدار شهری بر پایه خودرو‌های گازسوز صورت گیرد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *