صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

بزرگ‌ترین مجسمه و ثروتمندترین مرد جهان! / سرقت به روش هالیودی از ۴ طلافروشی/ مراسمی عجیب که زن هندی را راهی بیمارستان کرد

۰۷ آبان ۱۳۹۶ - ۱۴:۲۲:۵۸
کد خبر: ۳۶۲۳۹۳
بزرگ‌ترین مجسمه و ثروتمندترین مرد جهان، سرقت به روش هالیودی از ۴ طلافروشی، مراسمی عجیب که زن هندی را راهی بیمارستان کرد و ... را در بسته اخبار برگزیده میزان بخوانید.

به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی ، بزرگ‌ترین مجسمه و ثروتمندترین مرد جهان، سرقت به روش هالیودی از ۴ طلافروشی، مراسمی عجیب که زن هندی را راهی بیمارستان کرد و ... را در بسته اخبار برگزیده میزان بخوانید.

بزرگ‌ترین مجسمه جهان کدام است؟

ایسنا: مجسمه بهار بودا با ۲۰۸ متر بلندا بزرگ‌ترین مجسمه جهان به شمار می‌آید. این مجسمه بزرگ‌ترین مجسمه بودا نیز هست که شامل پایه نیلوفری ۲۰ متری و ساختمانی با ارتفاع ۲۵ متر است. ساخت این تندیس بزرگ در سال ۱۹۹۷ آغاز شد و در سال ۲۰۰۸ پایان یافت. این مجسمه در شهر «هنان» چین واقع شده است. وزن این مجسمه ۱۰۰۰ تن است که از ۱۰۰ قطعه آلیاژ برنج خالص ساخته شده و هزینه ساخت آن ۵۵ میلیون دلار بوده است.»


سرقت به روش هالیودی از ۴ طلافروشی

همشهری: سردسته این باند یک سارق حرفه‌ای است که به جرم سرقت مسلحانه از طلافروشی‌ تحت تعقیب بود. آخرین سرقتی که اعضای این باند رقم زدند، در شهرستان مینودشت استان گلستان رخ داد. صبح دهم مهرماه صاحب یک طلافروشی با وارد شدن به مغازه‌اش با صحنه عجیبی روبه‌رو شد. سقف مغازه سوراخ و گاوصندوق کاملا تخریب شده و اثری از 7 کیلو طلای داخل آن نبود. همه‌چیز از یک سرقت حساب‌شده حکایت داشت. وقتی ماجرا به پلیس گزارش شد، تیمی از کارآگاهان اداره آگاهی راهی محل سرقت شدند. بررسی‌های اولیه از این حکایت داشت که دزدان شبانه و با سوراخ کردن سقف وارد طلافروشی شده‌اند. آنها سپس با استفاده از دستگاه‌های برش گاوصندوق را تخریب کرده و 7 کیلو طلا را سرقت کرده بودند. هرچند طلافروشی به سیستم‌های امنیتی مجهز بود اما به‌نظر می‌رسید دزدان کاملا حرفه‌ای بودند و با از کارانداختن سیستم ضدسرقت، نقشه‌شان را عملی کرده‌اند. در ادامه و در بررسی فیلم‌های ضبط شده در دوربین‌های مداربسته و همچنین تحقیقات تخصصی، سرنخ‌هایی به‌دست آمد که نشان می‌داد یکی از سارقان سابقه‌دار در این ماجرا نقش دارد. او مردی 50ساله بود که سوابقی ازجمله سرقت مسلحانه از طلافروشی در پرونده‌اش دیده می‌شد و تحت تعقیب پلیس یکی از استان‌های دیگر بود. کارآگاهان که مشخصات کاملی از این مرد به‌دست آورده بودند جست‌وجو برای ردیابی او را شروع کردند. سارق حرفه‌ای اهل یکی از شهرهای شمال‌غرب کشور بود که همراه خانواده‌اش برای سرقت راهی استان گلستان شده بود. ماموران در ادامه مشخصاتی را از خودروی آنها به‌دست آوردند و تیم‌های گشتی شامگاه جمعه دزدان را که سوار بر 2خودروی پژوپارس سفید بودند در خیابان ناهارخوران گرگان شناسایی کردند. دزدان قصد فرار داشتند اما در نهایت با شلیک گلوله هر دو خودرو متوقف و سارقان دستگیر شدند. در بازرسی از خودروهای آنها مقداری از طلاهای مسروقه به همراه پول نقد کشف شد و سارقان به اداره آگاهی منتقل شدند.

این مرد ثروتمندترین فرد جهان است

جام جم: روز ۲۶ اکتبر و پس از آنکه ارزش سهام شرکت تجارت الکترونیکی آمازون افزایشی 13,22 درصدی یافت، جف بزوس مدیر عامل این شرکت عظیم نیز در رده‌بندی ثروتمندترین‌ میلیاردرهای دنیا به صدر جدول بلومبرگ صعود کرد. به نوشته فوربس، سهم جف بزوس از این افزایش ارزش سهام آمازون حدود ۷ میلیارد دلار بود. به این ترتیب ثروت خالص جف بزوس ۵۳ ساله به ۹۳ میلیارد و ۸۰۰ میلیون دلار رسید، یعنی حدود ۵۰۰ میلیون دلار بیشتر از ثروت بیل گیتس بنیانگذار شرکت مایکروسافت. مدیرعامل آمازون تنها در سال گذشته میلادی موفق شده بود بیش از ۱۹ میلیارد دلار به دارایی های خود بیفزاید، یعنی حدود ۵۲ میلیون دلار در روز و معادل بیش از ۲ میلیون یورو در ساعت. او هفتمین فرد ثروتمندی است که تا کنون به صدر جدول شاخص های بلومبرگ صعود کرده‌است. بنا به گزارش مجله فوربس، جف بزوس پیش از این یک بار دیگر نیز در ۲۷ ژوئیه امسال و در شرایطی که بازار در اوج رونق خود بود با ۹۰ میلیارد و ۶۰۰ میلیون دلار ثروت در صدر این جدول قرار گرفته بود اما در ادامه و با نوسان بازار به رده های پائین تر نزول کرد.


مراسمی عجیب در هند یک زن را راهی بیمارستان کرد

باشگاه خبرنگاران: برگزاری برخی مراسم در کشورهای مختلف معمولا با تعدادی قربانی همراه است؛ اقداماتی غیر منطقی که کاملا نتیجه آنها قابل پیشب‌ینی است اما با وجود تلفات و قربانیانی که به جا می‌گذارند همچنان به قوت خود باقی‌اند. در مراسم عجیبی که در روستایی به نام«Bagalgunte» در کشور هند برگزار شد و باید در طول آن حاضران مجلس از روی زغال های داغ عبور می‌کردند، زنی به خاطر ساری بلندی که به تن داشت هنگام عبور از روی زغال‌ها به حادثه ای دردناک دچار شد. این زن زمانی که در حال دویدن از روی زغال‌ها بود دنباله لباسش زیر پایش گیر کرد و نقش زمین شد. تا مردم به فریاد او برسند، او دچار سوختگی‌های شدیدی شد و برای درمان به بیمارستان انتقال داده شد.

گرد و غبار بامداد امروز در کربلا

مشرق: هوای بامداد امروز کربلا غبارآلود بود.


چرا بچه‌های ایرانی کتاب نمی‌خوانند؟

تسنیم: کاهش تدریجی شمارگان کتاب در ایران امری بی‌سابقه نیست؛ چند سالی است که شمارگان کتاب آب رفته و امروزه به حداقل میزان خود طی سال‌های گذشته رسیده است. در حالی که شمارگان کتاب در دوره‌ای پنج هزار نسخه بود، امروزه در برخی موارد شاهد چاپ عناوینی با 1000 تا 500 نسخه هستیم. این موضوع، مشکلی دامنه‌دار است و در تمامی گروه‌ها کم و بیش به چشم می‌خورد. طبق بررسی‌های انجام شده میزان شمارگان کتاب کودک نیز از این امر مستثنی نبوده است. کتاب کودک که پس از انقلاب با اقبال خوبی همراه بوده و همیشه به عنوان یکی از موفق‌ترین و پرمخاطب‌ترین حوزه‌ها به شمار می‌رفت، امروزه با کاهش تدریجی شمارگان و عناوین همراه است. از جمله دلایل کاهش رغبت کودکان به مطالعه، جدای از هزینه بالای کتاب، عملکرد آموزش و پرورش در این زمینه است که طی سال‌های گذشته همواره با نقد همراه بوده است. به گفته کارشناسان؛ سیستم آموزش و پرورش ذهن کودکان را با کتاب‌های درسی مشغول و مانع از ایجاد انگیزه در آنها برای مطالعه کتاب‌های غیر درسی می‌شود. در فضای رقابتی سیستم آموزشی کشور اگر مدارس هم بخواهند کودکان را به این سمت سوق دهند، این خانواده‌ها هستند که موفقیت را در کسب نمره بالاتر می‌دانند. مسئله جدی امروز آن است که سرانه مطالعات غیر درسی دانش‌آموزان و به خصوص دانش‌آموزان علوم انسانی با توجه به نیاز آنان به مطالعات غیر درسی بسیار پایین است. در مرحله اول باید آمار درستی از سرانه مطالعه در کشور داشته باشیم و این نکته را در نظر بیاوریم که خوانش آثار جدی علمی، ادبی و هنری، تعیین‌کننده آمارا اصلی مطالعه در کشورند. ممکن است افراد از طریق پیامک، وایبر، چت، شبکه‌های اجتماعی و مطالعه نشریات زرد مطالعه داشته باشند اما این‌ها مطالعه مفید نیستند. مثل برخی خوراکی‌ها که در تغذیه نقشی ندارد، فقط خوشمزه است. امروزه با توجه به این نکته، سرانه مطالعه بسیار پایین است و رسانه‌های دیداری جاری مطالعه را پر کرده است. در مدارس هم غول کنکور سه دهه است از شیشه بیرون آمده و حالا نه مجلس و نه دولت می‌تواند آن را مهار کند. کنکور روند مطالعات آزاد دانش‌اموزان و اهداف آموزش و پرورش را تحت‌الشعاع قرار داده و ناخواسته معلم و خانواده و مدیران تسلیم شده‌اند و کتاب درسی تنها ماده مطالعه دانش‌آموزان است که آن هم از سر اکراه انجام می‌گیرد و ماندگاری ندارد. تصمیمات مدیران فرهنگی نقش مؤثری در تقویت بنیه کتابخوانی خواهد داشت. مهمترین مانع گماشتن کسانی بدین امر است که خود کتاب‌خوان نیستند. عدم درک درست خانواده از کتابخوانی، گران بودن کتاب، عدم امنیت ناشر و مؤلف نیز از دیگر عللی است که می توان به آن اشاره کرد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *