صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

فرار مالیاتی در معاملات چمدانی و تلفنی/ برخی شرکت‌های نیمه دولتی نیز فرار مالیاتی دارند

۰۲ آبان ۱۳۹۶ - ۰۹:۳۰:۵۴
کد خبر: ۳۶۰۶۴۹
دسته بندی‌: سیاست ، مجلس و دولت
عضو کمیسیون «برنامه، بودجه و محاسبات» مجلس تاکید دارد که در معاملات چمدانی و شرکت های نیمه دولتی فرارمالیاتی رخ می‌دهد.

به گزارش گروه سیاسی ، محمد حسینی در خصوص فرارمالیاتی در کشور اظهار داشت: همه کسانی که در حوزه اقتصاد کار کرده اند چه در بخش نظارت و چه در بخش اخذ مالیات اعتقاد دارند که اطلاعات دقیقی از مودیان مالیاتی وجود ندارد و تنها از افرادی مالیات اخذ می شود که شناسایی شده اند.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مشکل اصلی در فرار مالیات عدم شناسایی مودیان جدید است، ادامه داد: سازمان مالیات کشور، مودیان شناسایی شده را اعمال قانون می کنند و برای جلوگیری از فرار مالیاتی خیلی کاری صورت نگرفته و تلاشی برای شناسایی مودیان و ظرفیت های جدید نیستند.

نماینده مردم تفرش در مجلس دهم شورای اسلامی با بیان اینکه اجرای طرح جامع مالیاتی بیش از 10 سال به تاخیر افتاده است، بیان داشت: طرح جامع مالیاتی عمرانی و برای ایجاد زیر ساخت‌ها در جهت استفاده از سیستم الکترونیکی و تکنولوژی روز است، بنابراین اگر اجرا شود شفافیت در صورت های مالی بالا می رود و مالیات واقعی از افراد وصول می شود.

وی در خصوص شفافیت مالیاتی نهادهای دولتی توضیح داد: نهادهای دولتی از شفافیت مالی نسبی برخوردار هستند چرا که این نهادها از مالیات عملکرد معاف هستند و مالیات حقوق، تکلیفی و مالیات اجاره از نهادها دولتی دریافت می شود از آنجایی که حقوق توسط وزارت اقتصاد پرداخت می شود در این زمینه شفافیت وجود دارد با این حال سازمان مالیاتی باید در صورت های مالی مداقه بیشتری انجام دهد.

حسینی در ادامه گفت‌وگو با خبرگزاری خانه ملت، با بیان اینکه مشکل ما این است که خیلی از درآمدها در اقتصاد توسط افرادی وصول می شود که هیچگونه جایگاه حقوقی خاصی ندارد، گفت: معاملات این افراد به صورت چمدانی و تلفنی اتفاق می افتد، متاسفانه این ظرفیت مالیاتی در کشور احصا نشده و دراین بخش با عدم وصول یا فرار مالیاتی روبه رو هستیم.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی با تاکید براینکه بیشترین فرار مالیاتی در فضای آزاد صورت می گیرد اظهار داشت: فرار مالیاتی در شرکت های نیمه دولتی که دولت سهام کمتر از 50 درصد دارد شکل می گیرد اما همچنان بیشترین حجم فرار مالیاتی از سوی افرادی صورت می گیرد که درآمدهای خوبی دارند اما برای دریافت مالیات شناسایی نشده اند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *