صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

چرا ترامپ در پی تنش آفرینی با ایران، کره شمالی و چین است

۰۱ آبان ۱۳۹۶ - ۰۶:۳۰:۰۱
کد خبر: ۳۶۰۰۳۱
پایگاه خبری «ساندی ایندیپندنت» طی گزارشی به بررسی تنش ایجاد شده از سوی دولت‌های آمریکا با چین، کره شمالی و ایران پرداخته و می‌نویسد زمانی که دولت‌های آمریکا خواهان افزایش محبوبیت خود و جلب نظر مردم هستند چنین تنشی را با کشورهای دیگر ایجاد می‌کنند و دونالد ترامپ از بدو ورود به کاخ سفید به دنبال این نوع تنش‌ها بوده است.

به گزارش گروه بین‌الملل ، پایگاه خبری «ساندی ایندیپندنت» طی گزارشی به بررسی تنش ایجاد شده از سوی دولت‌های آمریکا با چین، کره شمالی و ایران پرداخته و می‌نویسد زمانی که دولت‌های آمریکا خواهان افزایش محبوبیت خود و جلب نظر مردم هستند چنین تنشی را با کشورهای دیگر ایجاد می‌کنند و دونالد ترامپ از بدو ورود به کاخ سفید به دنبال این نوع تنش‌ها بوده است.

ساندی ایندیپندنت می‌نویسد: نخستین کشور چین بود که از نظر ترامپ کشوری شیطانی بوده که با فعالیت‌های تجاری خود و نیز اقدامات تحریک‌آمیز در دریای چین جنوبی، به دنبال ضربه زدن به آمریکا بود اما پس از مدتی این موضع ضد چین ترامپ از میان رفت و در ماه آوریل وی به طور کامل چین را مورد قدردانی قرار داد.

در ادامه این گزارش آمده است: اما ترامپ به زودی به این نتیجه رسید که عملا قادر به جنگ با کشور چین نیست، کره شمالی مقصد دوم ترامپ شد و ماه‌های گذشته را ترامپ صرف تنش با مقامات این کشور و مخالفت با برنامه موشکی و هسته‌ای این کشور کرده است.

این پایگاه در بخش دیگری از گزارش خود می‌نویسد: اوایل ماه نوامبر که ترامپ به کره جنوبی سفر کند و با مقامات ژاپن و کره جنوبی دیدار کند، مقامات این دو کشور به وی خواهند گفت که گزینه نظامی راه حل بحران شبه‌جزیره کره نخواهد بود و درگیری نظامی با کره شمالی حتی اگر به سرزمین آمریکا نیز آسیبی نرساند، ژاپن و کره جنوبی را نابود خواهد کرد.

ساندی ایندیپندنت در ادامه افزود: با این توضیح می‌توان دلیل لفاظی‌های ترامپ علیه ایران را فهمید؛ به راه انداختن تنشی دیگر برای جلب نظر و حمایت مردم آمریکا؛ به همین دلیل است که به طور ناگهانی تمامی بیانیه‌های ترامپ درباره این مسئله است که تا چه حد تهدید از سوی ایران جدی و قریب الوقوع است.

در ادامه این گزارش ضمن اشاره به مواضع و تهدیدات اخیر ترامپ علیه ایران آمده است: ترامپ دور جدیدی از تهدیدها علیه ایران و اینکه چگونه عدم پایبندی ایران به توافق هسته‌ای را علام و تحریم‌های جدید علیه این کشور اعمال کند، به راه انداخته است.

ساندی ایندیپندنت با بیان اینکه این تهدیدات علیه ایران برای جلب نظر مردم آمریکا است نوشت: اکنون قابلیت‌های ایران برای ساخت موشک بالستیک قاره‌پیماست که به یکباره تبدیل به تهدید شده است؛ در واقع این اقدام ایران نمونه‌ای از تهدید نیست در حالی‌که برخی بر این عقیده هستند که این کشور در طول 300 سال گذشته به هیچ کشوری حمله نکرده و در سال‌های اخیر نیز هدف اقدامات تحریک‌آمیز و گستاخی آمریکا بوده است.

در بخش دیگر این گزارش آمده است: مطمئنا قابل قبول نیست که اسرائیل زرادخانه‌ای از موشک‌های بالستیک (بدون اشاره به سلاح‌های هسته‌ای) داشته باشد و از زرادخانه خود در حملات علیه لبنان و دیگر نقاط استفاده کند، اما ایران نباید ابزار دفاع از خود را توسعه دهد.

ساندی ایندیپندنت در پایان می‌نویسد: کره شمالی این نکته را خاطرنشان کرده است که دولت آمریکا با عدم عمل به تعهدات خود در لغو تحریم‌ها و جلوگیری از انجام مراودات تجاری با ایران، توافق هسته‌ای را نقض کرده و این در حالی است که آژانس بین‌المللی انرژی اتمی بارها پایبندی ایران به توافق هسته‌ای را اعلام کرده است.

 

 

 

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *