صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

زیر ذره بین؛ استفاده از خمیر مرغ در سوسیس و کالباس ممنوع/ راز افرادی که هیچگاه سرما نمی‌خورند/چه کسانی نباید نوشابه‌ انرژی‌زا بخورند

۲۹ مهر ۱۳۹۶ - ۰۹:۴۳:۲۲
کد خبر: ۳۵۹۵۶۴
استفاده از خمیر مرغ در سوسیس و کالباس ممنوع است، راز افرادی که هیچگاه سرما نمی‌خورند و ... از جمله اخباری است که بسته سلامت میزان امروز به آن‌ها پرداخته است.

به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی ، استفاده از خمیر مرغ در سوسیس و کالباس ممنوع است، راز افرادی که هیچگاه سرما نمی خورند، کاهش ریسک بیماری قلبی با انجام مدیتیشن و ... از جمله اخباری است که بسته سلامت میزان امروز به آن ها پرداخته است.

استفاده از خمیر مرغ در سوسیس و کالباس ممنوع است

جام جم: طبق آخرین ویرایش استاندارد ملی ایران استفاده از خمیر مرغ در فرآورده سوسیس و کالباس و سایر فرآورده های گوشتی ممنوع شده است و هیچ واحد تولیدی مجاز به استفاده از آن نیست و در صورت مشاهده استفاده از این ماده در فرمولاسیون فرآورده، واحد تولیدی به مراجع ذی صلاح قانونی معرفی و مطابق قانون با آن برخورد خواهد شد. واحدهای تولیدی دارای پروانه کاربرد علامت استاندارد سالیانه حداقل 2 بار مورد بازرسی قرار گرفته و 4 بارنیز از محصولات تولید شده نمونه برداری و در آزمایشگاه های اداره کل یا همکار سازمان ملی استاندارد مورد آزمایش قرار می گیرد. علاوه بر آن، تمامی واحدها، دارای مدیران کنترل کیفیت واجد صلاحیت از سوی سازمان ملی استاندارد هستند که در طول مدت فعالیت، بر محصولات تولیدی نظارت می‌کنند. در فرمولاسیون تمامی فرآورده های سوسیس و کالباس از مواد نگهدارنده استفاده می شود . چه در فرآورده 90درصد گوشت یا فراورده40درصد گوشت. اما مصرف کنندگان برای تهیه این فرآورده باید حداقل به این نکات توجه کنند:ابتدا اینکه مطمئن شوند شرایط نگهداری محصول چگونه است یعنی در یخچال نگهداری شده است یا نه.دوم اینکه به تاریخ انقضای محصول توجه کنند درصورت نبود تاریخ تولید و انقضاء از خرید این محصول خودداری شود. سومین نکته این است، این فرآورده گوشتی حتما باید دارای علامت استاندارد باشد. توجه به کد ده رقمی مندرج در زیر نشان استاندارد نیز ضروری است و مصرف‌کنندگان می‌توانند شماره مذکور را به سامانه 10001517 پیامک کنند و از اصالت نشان استاندارد آن مطمئن شوند.


چه کسانی نباید نوشابه‌ انرژی‌زا بخورند؟

سلامت آنلاین: مؤسسه ملی سلامت آمریکا اعلام کرده است که مراجعه اورژانسی کسانی که از نوشابه‌های انرژی‌زا استفاده می‌کنند به ویژه در افراد بالای ۴۰ سال بین سال‌های ۲۰۰۷ و ۲۰۱۱ دو برابر شده است. نوشابه‌های انرژی‌زا از آنجایی خطرناک هستند که مقادیر بالایی کافئین‌ در آنها وجود دارد و همین امر باعث بالا رفتن جدی ریتم قلب و بروز مشکلاتی در جریان خون و فشار خون می‌شود. محققان انجمن قلب آمریکا هشدار داده‌اند نوشابه‌های انرژی‌زا به ویژه برای افرادی که از قبل مبتلا به فشار خون بالا یا مشکلات قلبی بوده‌اند، می‌تواند مهلک باشد و حتی زندگی آنها را به خطر بیاندازد. این نوشابه‌ها همچنین الگوی خواب را مختل می‌کنند، باعث تپش قلب و اضطراب شده، منجر به بروز مشکلات گوارشی می‌شوند، فشار خون را بالا می‌برند و سبب کم‌آبی بدن می‌شوند. در موارد خطرناک، نوشیدن این قبیل نوشابه‌ها می‌تواند منجر به مرگ شود. پزشکان توصیه می‌کنند که افراد سعی کنند تا حد امکان بدون استفاده از نوشابه‌های انرژی‌زا انرژی بدن خود را بالا ببرند. این مسئله به ویژه در کودکان و دانش‌آموزان اهمیت بیشتری دارد؛ به طوری که محققان تاکید می‌کنند در کودکان باید آب و چای سبز جایگزین نوشابه‌های انرژی‌زا شود.


راز افرادی که هیچگاه سرما نمی خورند

باشگاه خبرنگاران: دوش آب سرد در زمان کمبود انرژی، میگرن و درد بسیار موثر است. هرچند اثبات علمی در این خصوص وجود ندارد اما به زعم کارشناسان امتحان کردن آن نیز ضرری در پی نخواهد داشت. با دوزهای اندک شروع کنید. هرچند در تابستان یک دوش آب سرد 10 دقیقه ای هم قابل تحمل است اما در زمستان حتی 1 دقیقه پس از آب گرم هم بسیار سخت و دشوار است. بهتر است اگر دارای مشکلات قلبی عروقی هستید ابتدا با پزشک خود مشورت کنید زیرا سرمای ناگهانی ممکن است موجب تغییرات در فشار خون گردد. قرن هاست که زنجبیل به عنوان یکی از داروهای مشکلات گوارشی به صورت وسیع تجویز می شود. محققان بر این باورند که ترکیبات آن موجب تحریک ترشحات، آرامش عضلات روده و کمک به حرکت غذا در دستگاه گوارش می گردد. زنجبیل تازه که با چای یا مستقیما مصرف می شود بهترین است. هرچند زنجبیل در اشکال دیگری چون خشک، پودر و پخته هم موثر است. طبق گزارش سازمان پیشگیری و کنترل بیماری های آمریکا، شستن دست ها اولین عملی است که می بایست برای مقابله با ویروس ها و البته باکتری ها انجام داد. برای این کار دستان خود را برای مدت حداقل 20 ثانیه با صابون معمولی و آب گرم بشویید. تمام قسمت های دستانتان را با فشار به یکدیگر مالیده و حتی زیر ناخن های خود را نیز فراموش نکنید. سپس آنها را با حوله کاغذی یا حوله شخصی خود خشک نمایید. اگرچه تاثیر ویتامین ث و روی بر پیشگیری از سرماخوردگی همچنان بحث انگیز است اما برخی از تحقیقات نشاندهنده اثر مثبت ویتامین ث خصوصا بر روی افرادی که تحت فشارهای استرسی شدید قرار دارند است. همچنین طبق تحقیقات، روی می تواند در پیشگیری از تکثیر ویروس ها کارساز باشد.


چند ماده غذایی که باعث ایجاد سنگ کلیه می‌شود

قبل از هر چیزی باید گفت که هر ماده غذایی مفید برای بدن لازم است. مشکل زمانی بروز می‌کند که دچار افراط شویم. مصرف به اندازه قهوه بدون شک برای بدن مفید خواهد بود اما زیاده روی در مصرف آن باعث بروز مشکلاتی می‌شود که کلیه‌ها نیز در امان نخواهند ماند. اگر شما به طور ژنتیکی مستعد سنگ کلیه هستید باید از مصرف مواد غذایی حاوی اگزالات بپرهیزید. اگزالات جزو ترکیبات سنگ‌ساز است. ریواس نیز جزو آن دسته از سبزیجاتی است که حاوی میزان زیادی از این ترکیب بوده و می‌تواند خطر تشکیل سنگ کلیه را بالا ببرد. اگر مراقب تناسب اندام تان هستید و محصولات غذایی به خصوص نوشیدنی‌های رژیمی را در الویت رژیم غذایی خود گذاشته‌اید بیشتر حواستان را جمع کنید. اکثر افراد به سمت مصرف محصولاتی با شیرین‌کننده‌های مصنوعی می‌روند تا قند کمتری جذب کنند غافل از این که محصولات غذایی حاوی شیرین‌کننده‌های مصنوعی سلامت کلیه‌ها را به خطر می‌اندازد. پروتئین‌های حیوانی به ویژه پروتئین‌هایی که به سختی از بدن دفع می‌شوند خطر تشکیل سنگ کلیه و آسیب به کلیه‌ها را بالا می برند. توجه داشته باشید که گوشت قرمز سرشار از پروتئین و همچنین اسید اوریک است و مصرف زیاد آن باعث تشکیل سنگ کلیه می‌شود. ماهی ساردین، نمک، نوشیدنی های گازدار، سبزیجات سبز رنگ، محصولات لبنی از جمله مواد غذایی است که زیاده روی در مصرف آن ها سبب به وجود آمدن سنگ کلیه می شود.


نحوه محافظت در برابر سرطان سینه را بشناسید

مهر: سابقه خانوادگی و سن از فاکتورهای پرخطر ابتلا به سرطان سینه هستند که قابل تغییر نیستند اما با تغییر در سبک زندگی می توان احتمال ابتلا به سرطان سینه را کاهش داد. حفظ وزن سالم، ورزش منظم، اجتناب از نشستن های طولانی مدت، اجتناب یا محدود کردن هورمون درمانی، از جمله راهکارهایی است که انجمن سرطان آمریکا برای پیشگیری از سرطان سینه توصیه می کند.


نابودی سلول های سرطانی با استفاده از نانو ذرات طلا

محققان روسی و هندی توانستند با تولید نانوذرات ستاره ای شکل طلا سلول های سرطانی را نابود کنند. این ذرات غیرسمی و ارزان امکان تشخیص سرطان در مرحله اولیه را نیز فراهم می سازند. عضو تیم تحقیق از موسسه فیزیک هسته ای ساها کلکته، در این باره می گوید: تمرکز تحقیق ما فرمول بندی نانوساختارهای خوش خیم مناسب با اهداف پزشکی بود. به نظر می رسد این نانوذرات ستاره ای شکل موثرترین روش PTT (فوتوترمال درمانی) باشند که از اشعه نور برای درمان بسیاری از مشکلات پزشکی، از جمله سرطان، استفاده می کند. در این فرآیند، نانوذرات متصل شده به تومورها موجب ایجاد گرما در واکنش به نور لیزر استفاده شده به شکل بیرونی می شوند. این روش به عنوان یک شیوه مستقل برای درمان سرطان به خوبی به اثبات رسیده است. به گفته محققان، زمانیکه نانوذرات به منطقه تحت تاثیر تومور می رسند، آن منطقه از طریق پالس لیزر نابود می شود. نانوذرات نور را جذب کرده و همانند لنز بر آن تمرکز می کنند، و آن را مستقیم به سوی لبه تیز ستاره هدایت می کنند. سپس این نور به گرما تبدیل می شود (با درجه حدود ۴۵۰۰ تا ۵۰۰۰ درجه سانتیگراد) که بر نوک ستاره متمرکز می شود. جریان گرمای ایجادشده غشاء سلول سرطانی را شکافته و آن را نابود می کند و در عین حال به سلول های سالم هم آسیبی نمی رساند.به گفته محققان دانشگاه ملی علوم و تکنولوژی مسکو، این نانوذرات طلا در محلول اب ویتامین C ساخته شده و در نتیجه ارزان و غیرسمی خواهند بود.

 


کاهو سرشار از مواد معدنی و انواع ویتامین‌هاست

مدیکال نیوز تودی: برخی افراد تصور می‌کنند کاهو نوعی سبزی است که تنها برای تهیه سالاد کاربرد دارد و حاوی هیچ گونه ماده مغذی نیست اما این سبزی سرشار از مواد معدنی و انواع ویتامین‌هاست. همچنین این سبزی دارای مقدار کمی کربوهیدرات و قند است و میزان آب موجود در آن بالاست. این سبزی سرشار از مواد معدنی همچون پتاسیم، کلسیم، منیزیم و فسفر است. کاهو علاوه بر مواد معدنی حاوی چند نوع ویتامین است. این سبزی سرشار از ویتامین K و بتاکاروتن است که بدن آن را به ویتامین A تبدیل می‌کند. این سبزی برگ‌دار از سطح بالایی از اسید فولیک و ویتامین C برخوردار است. همچنین ویتامین‌های A و C نقش کلیدی در تعادل و حفاظت از سیستم‌های بدن بازی می‌کنند. علاوه براین، وجود این دو ویتامین در کاهو باعث شده این سبزی گزینه مناسبی در رژیم‌های غذایی مفید برای قلب باشد. همچنین این دو آنتی اکسیدان مانع از انباشت کلسترول در عروق و شکل‌گیری پلاک‌ها می‌شود. ویتامین A با حفظ سلامت چشم‌ها هم مرتبط است و خوراکی‌های غنی از این ویتامین همچون کاهو می‌تواند از بروز بیماری‌های چشم که ابتلا به آن‌ها با افزایش سن بیشتر می‌شود، جلوگیری کند.

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *