آرتروز در کمین زنان ایرانی
دبیر انجمن روماتولوژی ایران با اشاره به اینکه بیش از ۱۰۰ نوع بیماری اسکلتی وجود دارد، گفت: بخشی از این بیماریها خود ایمنی بوده و در این بین، آرتروز، پوکی استخوان و نقرس، از شیوع بالاتری برخوردارند.
وی با بیان این مطلب که بیش از ۱۰۰ نوع بیماری اسکلتی داریم، گفت: بخشی از این بیماریها ناشی از خود ایمنی است و در این بین، آرتروز، پوکی استخوان و نقرس، از شیوع بالاتری برخوردارند.
سروش، از بیماریهای مفاصل به عنوان بیماریها مزمن نام برد و تاکید کرد: کنترل و پیشگیری از این بیماری ها، از اهمیت بالایی در نظام سلامت برخوردار است.
وی با عنوان این مطلب که بیماریهای روماتیسمی درمان مشخص ندارند، افزود: مهمترین نکته در مواجهه با این قبیل بیماران، توصیههایی است که باید به آنها ارائه داد تا بکار ببندند.
دبیر انجمن روماتولوژی ایران تاکید کرد: ما به بیماران میگوییم که باید با بیماری خودشان کنار بیایند، چون راه ریشه کنی ندارد.
سروش با عنوان این مطلب که روند کنترل بیماریهای مفصلی در ایران به مانند کشورهای پیشرفته دنیا است، افزود: آرتروز بیشترین عارضه در مفاصل است و در این بین، آرتروز زانو در ایران بیشتر شایع است.
وی در توضیح اینکه چرا آرتروز زانو در بین ایرانیها شایعتر است، گفت: مسائل ژنتیکی و نوع فعالیت ها، نشستن روی زمین هنگام غذا خوردن، استفاده زیاد از پله ها، توالت ایرانی، وزن زیاد و...، مهمترین علل شیوع بالای آرتروز زانو در ایران است.
سروش افزود: آرتروز بیشتر بیماری افراد مسن است، یعنی اینکه هر چه سن بالاتر برود احتمال بروز آرتروز بیشتر میشود. در عین حال، آرتروز در خانم ها، شدت و شیوع بیشتری دارد.
منبع:فارس
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *