صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

کاهش هدر رفت آب با ۳ استراتژی جدید

۲۵ مهر ۱۳۹۶ - ۱۱:۳۳:۲۴
کد خبر: ۳۵۸۳۹۹
مدیر دفتر مدیریت مصرف شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور از ۳ استراتژی کاهش هدررفت آب خبر داد و گفت: هدر رفت آب از ۳۳ درصد سال ۸۳ به ۲۵.۵ درصد در انتهای سال ۹۵ رسیده است.

به گزارش گروه فضای مجازی ، علی سیدزاده در سیزدهمین نمایشگاه بین‌المللی آب و تأسیسات آب و فاضلاب ایران با اشاره به اینکه هدررفت آب در سال 83، 33 درصد بود و در انتهای سال 95 این عدد به 25.5 درصد رسیده است، گفت: برای کاهش هدررفت آب اقدامات زیادی صورت گرفته به طوری که با کنترل فشار، تعویض کنتورهای فرسوده، اصلاح و بازسازی شبکه‌های فرسوده موفق شدیم روند کاهشی هدررفت آب را ادامه دهیم به طوری که بر اساس استانداردهای جهانی و آمار بانک جهانی میزان هدررفت شبکه‌ آب در ایران نسبت به سایر کشورهای در حال توسعه در وضعیت خوبی است.

 وی خاطرنشان کرد: بر اساس آمار بانک جهانی میانگین هدررفت آب در کشورهای در حال توسعه 35 درصد است، این در حالی است که این عدد در ایران به 25.5 درصد می‌رسد.

سیدزاده تأکید کرد: سه استراتژی مهم برای کاهش هدررفت آب در پیش گرفتیم، گفت: مطابق استانداردهای انجمن جهانی آب توانستیم با استفاده از کنترل و مدیریت فشار، بازسازی شبکه‌ها و نشت‌یابی میزان هدررفت آب در شبکه را به وضعیت مطلوبی برسانیم اما باید با اختصاص اعتبارات لازم نسبت به اصلاح و بازسازی شبکه اقدام کنیم.

مدیر دفتر مدیریت مصرف شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با اشاره به اینکه امیدوار هستیم با کمک دولت و مجلس اعتبار لازم برای اصلاح و بازسازی شبکه اختصاص یابد، گفت: سهم آب شرب کشور حدود 7 درصد است، بنابراین اگر طرح‌های تأمین آب به بهره‌برداری برسد تأمین آب شرب شهرها مشکلی نخواهد داشت.

وی در خصوص هدررفت ظاهری و نشت‌ واقعی آب، گفت: در بخش هدررفت ظاهری و نشت واقعی اقدامات خوبی صورت گرفت و موفق شدیم اقدام به تعویض کنتورهای خراب کرده و در کنترل مصارف مجاز بدون درآمد برنامه‌ریزی‌های خوبی انجام شد.

سیدزاده افزود: هر سال بیش از 17 هزار و 179 کیلومتر از شبکه آب اصلاح و بازسازی می‌شود و در سال 95 توانستیم یک میلیون و 200 هزار انشعاب غیرمجاز را شناسایی و 2107 کیلومتر از شبکه را اصلاح و نوسازی کنیم.

منبع:فارس

: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *