صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

راه اندازی سامانه ۱۹۵ برای رسیدگی به شکایت از تبلیغ‌های پیامکی

۲۴ مهر ۱۳۹۶ - ۱۹:۱۴:۵۴
کد خبر: ۳۵۸۳۳۵
دسته بندی‌: اقتصاد ، عمومی
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: از امروز سامانه ۱۹۵ برای رسیدگی به شکایت کاربران درباره ارسال پیام‌های تبلیغی پیامکی کار خود را آغاز کرد.

به گزارش گروه اقتصاد ، محمد جواد آذری جهرمی عصر امروز در حاشیه نشست تخصصی اقتصاد دیجیتال در تله کام ۲۰۱۷ افزود: کاربران می‌توانند متن پیام تبلیغی را به این سامانه ارسال کنند و ه. پس از بررسی تخصصی و تشخیص تبلیغی بودن آن، اقدام لازم صورت می‌گیرد.

 ضرورت تدوین برنامه برای اینترنت اشیا


آذری جهرمی انقلاب چهارم صنعتی را ترکیب بخش‌های مختلف و فعالیت‌های بین بخشی با استفاده از ظرفیت فناوری توصیف کرد و گفت: انقلاب دیجیتال ظرفیتی است که می‌تواند در بخش کشاورزی، سلامت، درمان، حمل و نقل و بسیاری بخش‌های دیگر فعال شود.


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تاکید کرد بر پایه پیش بینی ها، با آمدن هوش مصنوعی، اینترنت اشیا و تحلیل‌های هوشمند به یک شتاب بیشتری می‌رسد.


وی بر ضرورت تدوین برنامه و سند برای حرکت در این بخش تاکید کرد تا از فرصت‌های انقلاب چهارم صنعتی و توسعه اقتصاد دیجیتال در کشور استفاده شود.


آذری جهرمی تاکید کرد برای ورود هر پدیده‌ای به کشور ابتدا به همفکری و گفتمان سازی نیاز است و افزود: برای ورود به انقلاب چهارم و اقتصاد دیجیتال به نگرش همه جانبه نیازمندیم؛ زیرا تاثیر‌های اجتماعی و اقتصادی بر کشور خواهد داشت.


عضو هیات دولت از لزوم مذاکره در این زمینه در زیربخش‌های فرهنگی، حقوقی و امنیتی خبر داد و گفت: این موضوع سبب می‌شود درگیری کشور در عرصه فضای مجازی افزایش یابد.


وی ادامه داد: تاثیر‌های فرهنگی این انقلاب بر کشور نیز باید بررسی شود، زیرا فرهنگ جامعه را عوض خواهد کرد.
به گفته وی، اقتصاد دیجیتال مظروفی است که در هر ظرفی شکل می‌گیرد و ما باید ظرف خود را ایجاد کنیم تا از چالش‌های دیگر بپرهیزیم.

مشکلات بخش اینترنت ثابت
این مسوول همچنین در این نشست گفت: نگرانی‌ها درباره پذیرش فناوری اطلاعات و ارتباطات در چهار دسته زیرساخت، تناسب خدمات با فرهنگ، مهارت و صرفه اقتصادی قرار می‌گیرد.


وی افزود: در چهار سال گذشته در بخش زیرساخت سرمایه‌گذاری خوبی صورت گرفت و رشدی ۱۰ برابری ثبت شد؛ برای نمونه در بحث پهنای باند موبایل رشد بسیار بالایی را شاهدیم و از ۳۰۰ هزار به ۴۰ میلیون مشترک رسیده ایم. در زمینه اینترنت ثابت نیز رشد بسیار زیادی ایجاد شده است.


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات یادآوری کرد: سرمایه‌گذاری کم و انحصار در بخش اینترنت ثابت در کنار قیمت زیاد باعث شده است مشکلاتی در این بخش به وجود آید.


وی ادامه داد: شرکت مخابرات به دلیل مشکلات مالی نمی‌تواند در حوزه اینترنت سرمایه‌گذاری انجام دهد که این مشکل بزرگ باید رفع شود.


آذری جهرمی گفت: یکی از مهم‌ترین مسائل، تولید محتوای بومی است که در بخشی مانند تولید ویدئو می‌تواند ۴۰ هزار میلیارد ریال درآمد ایجاد کند.

هجدهمین نمایشگاه بین المللی صنایع مخابرات و اطلاع رسانی (ایران تله کام ۲۰۱۷) امروز با حضور ۲۲۵ شرکت و واحد تولیدی داخلی و ۱۰۲ شرکت خارجی یا نمایندگی‌های آن‌ها از ۱۵ کشور در محل دایمی نمایشگاه‌های بین المللی تهران آغاز به کار کرد.

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *