صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

آب‌های بسته‌بندی آشامیدنی و معدنی دارای مجوز استاندارد، سالم اند

۲۴ مهر ۱۳۹۶ - ۱۳:۰۷:۰۱
کد خبر: ۳۵۸۲۲۲
دسته بندی‌: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
در پی انتشار فیلمی در شبکه‌های اجتماعی در خصوص وضعیت نامناسب آب‌های بسته‎بندی‌شده، اداره‌کل استاندارد استان تهران با تایید سالم بودن آب‌های بسته‌بندی معدنی و آشامیدنی دارای مجوز استاندارد، اطلاعیه‌ای در این خصوص منتشر کرد.

به گزارش گروه اقتصاد هرگونه آزمایش بر روی آب شرب و آب‌های بسته بندی باید مطابق روش های استاندارد انجام پذیرد. طبق استاندارد ملی ایران برای تعیین کیفیت آب بیش از 35 فاکتور آزمون مورد بررسی میگیرد و در صورت قبولی کلیه فاکتورهای آزمون، فرآورده مطابق با استاندارد اعلام میگردد .طبق آزمایشات انجامشده در سالجاری، کلیه نمونه‌های آب آشامیدنی و معدنی بسته‌بندی‌ شده مورد آزمون در استان تهران، مطابق استاندارد ملی ایران است و مطالعات انجام شده بر روی آب شرب مصرفی خانوار نیز مؤید عدم وجود هرگونه آلودگی میکروبی بوده است .

هرگونه آزمایش بر روی آب شرب و آب‌های بستهبندی باید مطابق روش های استاندارد انجام پذیرد. طبق استاندارد ملی ایران برای تعیین کیفیت آب بیش از 35 فاکتور آزمون مورد بررسی میگیرد و در صورت قبولی کلیه فاکتورهای آزمون، فرآورده مطابق با استاندارد اعلام میگردد .طبق آزمایشات انجام شده در سالجاری، کلیه نمونه‌های آب آشامیدنی و معدنی بسته‌بندی‌شده مورد آزمون در استان تهران، مطابق استاندارد ملی ایران میباشد و مطالعات انجام شده بر روی آب شرب مصرفی خانوار نیز مؤید عدم وجود هرگونه آلودگی میکروبی بوده است .

در کلیپ منتشر شده که دو نمونه آب مورد الکترولیز قرار گرفت، لازم است نکات زیر مورد توجه قرار گیرد :اولاً روش الکترولیز آب، برای تجزیه آب به عناصر سازنده آن مورد استفاده قرار میگیرد و روش استاندارد جهت تعیین کیفیت آب نمی‌باشد .ثانیاً جهت انجام الکترولیز آب باید از الکترودهایی با جنس پلاتین استفاده شود؛ که با توجه به گرانی این نوع الکترودها، در این آزمایش از الکترودهای آهنی و آلومینیومی استفاده شده است؛ که با آزاد شدن اکسیژن سطح آهنی الکترود به سرعت اکسید شده که باعث رنگ دهی به آب می‌شود و با ایجاد جریان الکتریکی، یون‌های فلزی به درون محلول رفته و رسوب فلزی ایجاد می‌کند .

متاسفانه برخی از فروشندگان دستگاه‌های تصفیه آب با استفاده از این آزمایش اقدام به عوام فریبی کرده و تلاش میکنند که نشان دهند آب شرب مصرفی به انواع آلایندههای خطرناک مانند نیترات ، نیتریت و فلزات سنگین آلوده مباشد و ادعا می‌کنند که رسوب تشکیل شده بر روی آب، منشاء فاضلابی دارد. لذا سازمان ملی استاندارد به کلیه هموطنان عزیز توصیه مینماید، تنها به اطلاعات انتشار یافته از سوی  سازمان‌های نظارتی ذیربط توجه نمایند و تحت تاثیر اینگونه عوام فریبی ها قرار نگیرند. 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *