تحول فرهنگی در دستگاه قضایی، نیازمند برنامه ریزی و نظارت مستقیم رهبران فرهنگی است
مشاور معاون فرهنگی قوه قضاییه گفت: تحقق دادگستری متعالی از حیث فرهنگی، نیازمند رهبرانی است که با برنامهریزی و نظارت مؤثر، در راستای دستیابی به مأموریت و اهداف کلان فرهنگی جهتگیری و مشارکت نمایند.
وی منظور از رهبران فرهنگی در دادگستریها را رئیسکل، معاون فرهنگی، رئیس شورای حل اختلاف استان، سایر معاونان رئیس کل، روسای حوزهها و مجتمعهای قضایی و دادستان مرکز استان ذکر کرد و بیان داشت: مسئولان ذکر شده باید در مسائل فرهنگی و اخلاقی بهعنوان الگو ایفای نقش نمایند و بسترسازی، هدایت و مدیریت شناسایی نیازهای فرهنگی و اولویتبندی آنها را انجام و هدایت و حمایت در اجرای برنامههای فرهنگی را عهده دار گردند.
این مقام مسئول، بر نقش رهبران در برنامهریزی و نظارت بر امور فرهنگی تأکید کرد و اظهار داشت: پیگیری حسن اجرای برنامههای فرهنگی ابلاغی، بازدید میدانی از وضعیت و عملکرد فرهنگی در حوزههای تحت تصدی و ارائه بازخوردهای اصلاحی مبتنی بر بازدیدها و گزارشهای ارزیابی و نظارت تهیه شده به واحدهای تحت تصدی از مهمترین نقشهای رهبران فرهنگی است.
شایان ذکر است در این جلسه معاونین دادگستری استان و روسای حوزههای قضایی نیز به بیان دیدگاهها و دغدغهها و پیشنهادات خود پرداختند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *