صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

شرایط بهره مندی از سنوات ارفاقی برای دانشجویان مشمول

۲۳ مهر ۱۳۹۶ - ۱۱:۱۳:۰۲
کد خبر: ۳۵۷۷۹۱
معاون مشمولان و امور معافیت های سازمان وظیفه عمومی ناجا گفت : دانشجویان مقاطع مختلف دانشگاهی که در سنوات اولیه تحصیلی موفق به فراغت از تحصیل نشده اند ، درصورت موافقت کمیسیون موارد خاص دانشگاه، می توانند حداکثر به مدت یک سال از سنوات ارفاقی بهره مند شوند.

به گزارش گروه جامعه ،سرهنگ نجف حمیدزاده گفت: دانشجویان مقاطع مختلف دانشگاهی که در سنوات اولیه تحصیلی موفق به فراغت از تحصیل نشده اند، در صورت موافقت کمیسیون موارد خاص دانشگاه، می‌توانندحداکثر به مدت یک سال از سنوات ارفاقی استفاده کنند.

وی گفت: مشمولان برای برخورداری از سنوات ارفاقی می‌بایست با توجه به مقطع تحصیلی خود، حداقل تعداد واحد درسی مشخصی را گذرانده باشند که در این صورت با موافقت کمیسیون موارد خاص دانشگاه، دانشجویان می‌بایست سه ماه قبل از اتمام سنوات اولیه تحصیلی، درخواست خود را از طریق دانشگاه محل تحصیل پیگیری کنند.

سرهنگ حمید زاده بیان داشت:طبق تبصره ۲ ماده ۱۱ آیین نامه اجرایی معافیت تحصیلی مصوبه هیئت وزیران، دانشگاه‌ها موظفند حداکثر ظرف مدت سه ماه از پایان مدت مجاز سنوات اولیه تحصیلی، موافقت خود را جهت بهره مندی دانشجویان از سنوات ارفاقی به سازمان وظیفه عمومی اعلام کنند، در غیر این صورت دانشجویان نمی‌توانند از سنوات ارفاقی بهره‌مند شوند.

وی در خصوص مهلت معرفی دانشجویانی که در سنوات ارفاقی فارغ التحصیل می‌شوند، گفت: دانشجویانی که با بهره مندی از سنوات ارفاقی، فارغ التحصیل می‌شوند، حداکثر یک سال مهلت داشته تا وضعیت خدمتی خود را مشخص کنند و یا در صورت پذیرش درمقاطع بالاتر نیز می‌توانند از معافیت تحصیلی برخوردار شوند.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: مشمولانی که در سنوات ارفاقی فارغ التحصیل نشوند، از تاریخ انصراف و یا اخراج از تحصیل یک سال مهلت داشته تا وضعیت خدمتی خود را مشخص کنند.

سرهنگ حمید زاده اظهار کرد: دانشجویانی که موفق به بهره مندی از سنوات ارفاقی نشده و در مهلت یک ساله تعیین تکلیف وضعیت خدمتی، فارغ التحصیل شوند، طبق ماده ۱۳ آیین نامه اجرایی معافیت تحصیلی، تا پایان خدمت و یا اخذ کارت معافیت از خدمت، حق ادامه تحصیل نخواهند داشت.

وی بیان داشت: دانشجویانی که نتوانند درمهلت یک ساله تعیین تکلیف وضعیت خدمتی خود فارغ التحصیل شوند، وارد غیبت شده و ادامه تحصیل آنان با غیبت مغایر قانون بوده وبه هیچ وجه امکان فراغت از تحصیل را نخواهند داشت.

معاون مشمولان و امور معافیت‌های این سازمان خاطرنشان کرد: دانشجویان سعی کنند با برنامه ریزی مناسب درسنوات تحصیلی در نظر گرفته شده، مقطع تحصیلی خود را به اتمام رسانند تا برای فراغت از تحصیل دچار مشکل نشوند.

انتهای پیام/ 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *