صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

انتقاد از رواج رسوم و تشریفات پرهزینه و ناپسند ازدواج/ تقدیر از حمایت و پشتیبانی ائمه جمعه و جماعات از برنامه‌های پیشگیری از وقوع جرم

۲۲ مهر ۱۳۹۶ - ۰۹:۰۰:۵۰
کد خبر: ۳۵۷۳۱۳
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
رئیس کل دادگستری استان لرستان با بیان اینکه رواج رسوم و تشریفات پرهزینه برای ازدواج پیامدهای ناگواری دارد گفت: نهادهای مسئول زمینه ازدواج جوانان را تسهیل کنند.

به گزارش خبرنگار گروه حقوقی و قضایی ، در جلسه مشترکی که در راستای برنامه‌های معاونت فرهنگی دادگستری استان لرستان با حضور ائمه جماعات مساجد این استان برگزار شد جعفر بدری رئیس کل دادگستری استان لرستان اظهار کرد: پدیده خانمان سوز مواد مخدر دسته دسته جوان‌ها را گرفتار کرده و خانواده‌های زیادی را به بی حیثیتی، بی خانمانی و بی هویتی سوق می‌دهد و مبارزه پراکنده گره‌کشای این مشکل نیست.

وی با تاکید بر ایجاد اشتغال برای جوانان تصریح کرد: در گذشته فرصت‌های زیادی برای سرمایه گذاری در بخش صنعت و کشاورزی استان لرستان وجود داشته که متاسفانه از این فرصت‌ها استفاده نشده است.

این مقام قضایی خاطرنشان کرد: اکنون شرایط برای رونق اقتصادی فراهم است و کم هزینه‌ترین آن رونق صنعت گردشگری است که امروزه یکی از پررونق‌ترین فعالیت‌های اقتصادی جهان است.

بدری ادامه داد: این صنعت در بسیاری از کشور‌ها با رشد سریع‌تر نسبت به سایر بخش‌های اقتصادی و با ایجاد فرصت‌های شغلی جدید، یک صنعت پیشرو تلقی می‌شود و لذا دولت‌ها تلاش دارند جاذبه‌های گردشگری را در کشور خود ارتقاء بخشند و به این واسطه ضمن اشتغال زایی پول خوبی عاید مردم خود کرده اند.


رئیس کل دادگستری استان لرستان اظهار کرد: مزیت ایحاد جاذبه‌های گردشگری این است که نه نیاز به آب و باران دارد و نه نیاز به سوخت و انرژی و هزینه کلان برای سرمایه‌گذاری؛ بلکه سرمایه‌ای است که فقط و فقط مستلزم یک مدیریت کارا و مؤثر است تا با معرفی جاذبه‌های گردشگری استان از آثار مثبت اقتصادی آن بهره برداری کرد

رئیس کل دادگستری استان لرستان با اشاره به رواج رسوم و تشریفات پرهزینه و ناپسند ازدواج و پیامد‌های ناگوار آن اظهار کرد: رسوم نادرستی که تا سال‌های اخیر خبری از آن نبود، امروز جزء ارزش‌های اجتماعی شده است و چنان پذیرفته شده و مورد استقبال قرار گرفته که خانواده‌ها نمی‌توانند آن را نادیده بگیرند و از آن عبور کنند.

وی توضیح داد: جوانان برای تامین مصارف کمرشکن ازدواج تاوان سنگینی می‌پردازند. وجود این مخارج و هزینه‌ها، ازدواج نهایت سخت و دشوار می‌شود. جوان بیکار و بی درآمد، با وجود این رسم و رسوم‌های نادرست و هزینه‌های گزافی که برای آن لازم است، ناگزیر است که ازدواج نکند. لذا این وظیفه بر دوش نهادهای مسئول است که زمینه ازدواج جوانان را تسهیل کنند.

بدری در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ضرورت فرهنگ سازی در عادات و رفتار شهروندان اظهار کرد: در سال‌های اخیر با وجود تحول و تغییر بزرگ و چشم‌گیر در سبک زندگی مردم، ولی متاسفانه از ارزش‌های پایدار اجتماعی که در رفاه، نشاط، آرامش، شادی و همزیستی مردم نقش دارد، خبری نیست.

بدری با تقدیر از حمایت و پشتیبانی ائمه جمعه و جماعات از برنامه‌های پیشگیری از وقوع جرم اظهار کرد: مسئولیت اخلاقی و دینی ما ایجاب می‌کند تا در برابر شهروندان احساس مسؤلیت کرده نسبت به مشکلات آنان واکنش نشان داده و قدمی برداریم و به اندازه توان خود در رفع نیازمندی آن‌ها سهمی داشته باشیم.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *