صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

حمایت مالی ائتلاف آمریکایی از گروه‌های تروریستی در سوریه

۱۸ مهر ۱۳۹۶ - ۰۲:۲۵:۴۸
کد خبر: ۳۵۶۱۷۱
وزارت دفاع سوریه در گزارشی اعلام کرد مقدار زیادی سلاح و مهمات ساخت کشورهای غربی در مناطق مختلف سوریه کشف و ضبط شده است.

به گزارش گروه بین‌الملل ، وزارت دفاع سوریه مدارک جدیدی از حمایت مالی و تجهیزاتی ائتلاف بین المللی به سرکردگی آمریکا از تروریست ها دراین کشور منتشر کرد.

وزارت دفاع سوریه در گزارشی اعلام کرد مقدار زیادی سلاح و مهمات ساخت کشورهای غربی در مناطق مختلف سوریه کشف و ضبط شده است و در مقرهای داعش و دیگر گروه های تروریستی، سلاح های ساخت آمریکا به دست آمده است.


به گزارش خبرگزاری رسمی سوریه(سانا) در گزارش وزارت دفاع آمده است، عملیات ورود سلاح از طریق شرکت هایی در کشورهای اروپای شرقی که با نهادهای امنیتی امریکا و کشورهای عضو ناتو در ارتباط هستند از طریق ترکیه و عربستان یا بنادر اروپایی و یا پایگاه هوایی رامشتاین آمریکا در خاک آلمان انجام می شود.


موشک، تفنگ، تیربار و سلاح های ضدهوایی و ضد تانک در مقابل دریافت نفت چاه های عراق و سوریه به گروه های تروریستی داعش و جبهه النصره داده شده است.


پس از آزادسازی مناطق شرقی شهر حلب از دست جبهه النصره و مناطقی از استان های حمص، حماه و دیرالزور از تروریست های داعش، ارتش سوریه به سلاح و مهمات ساخت بلغارستان و کشورهای اروپای شرقی را دراین مناطق دست یافت.


این موارد نشان می دهد که آمریکا درحالی که ادعای مبارزه با تروریسم دارد، انواع سلاح ها را به داعش و دیگر گروه های تروریستی می رساند.


این گزارش اضافه می کند: رژیم اسرائیل نیز از طریق سرزمین های اشغالی سوریه، به تجهیز جبهه النصره و دیگر گروه های تروریستی به منظور کشتار ملت سوریه می پردازد.


کانال های دیگری نیز برای قراردادن اسلحه و مهمات در اختیار گروه های ترورستی در سوریه وجود دارد که از طریق برنامه باراک اوباما رئیس جمهوری پیشین آمریکا مبنی بر کمک به مخالفان سوری میانه رو انجام می شود و این سلاح ها به دست تروریست ها می رسید و بارها در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی نشان داده شده است که جبهه النصره از موشک های ضد زره تاو ساخت آمریکا استفاده می کند.


همه اعضای ارتش آزاد که درماه اوت 2015 توسط امریکا در خاک ترکیه آموزش دیدند و مسلح شدند به گروه تروریستی جبهه النصره پیوستند و نیروهایی که در اردن نیز آموزش دیدند بیشتر آن ها به داعش پیوستند چنانکه شمار زیادی از نیروهای گروه نورالدین الزنکی که از آمریکا کمک دریافت کردند پس از آزادسازی شرق حلب به جبهه النصره پیوستند.


اعلام دولت ترامپ مبنی بر توقف حمایت از ارتش آزاد فقط اقدامی برای فریب افکار عمومی است.


نماینده رسمی وزارت دفاع آمریکا 'ادریان رنکین گالووی' در تاریخ 31 می (10 خردادماه) اعلام کرد که ارسال سلاح توسط آمریکا به نیروهای دمکراتیک سوریه(کردها) با هدف مبارزه با داعش آغاز شده است و براساس ارزیابی مجله فارن پالیسی مجموع سلاح های ارسالی افزون بر 2میلیارد دلار است.


براساس اطلاعات وزارت دفاع سوریه، آمریکا از 5 ژوئن(15 خرداد) تا 15 سپتامبر(24 شهریور) هزار و 421 کامیون حامل کمک های نظامی برای کردهای سوریه ارسال کرده است و نماینده پنتاگون به خبرگزاری آناتولی اعلام کرد که در مقطع زمانی گذشته 12 هزار تفنگ کلاشینکف و 6 هزار تیربار، سه هزار و 500 تیربار متوسط، سه هزار آرپی چی، هزار سلاح ضد تانک at4 ، 238 خمپاره، 100 تفنگ تک تیرانداز و 450 دوربین دید در شب به مناطق تحت تسلط کردها ارسال شده است.


سلاح های ارسالی به سوریه فقط شامل سلاح و مهمات آمریکایی نمی شود و نمونه هایی از سلاح های ساخت شوروی کشف شد که احتمالا در گذشته توسط کشورهای عضو ائتلاف ورشو وارد و اکنون از آن ها خریداری شده است.


به رغم ادعا درباره اینکه این سلاح ها برای مبارزه با داعش به سوریه ارسال شده است ولی در پایان این سلاح ها به دست تروریست ها می افتد و آن را درجنایات های خود بکار می گیرند.


ماده 11 قطعنامه سازمان ملل درباره تجارت سلاح بر دقت درباره طرف های دریافت کننده تاکید می کند ولی کشورهایی که به رژیم سعودی، قطر، ترکیه، اردن و رژیم صهیونیستی سلاح می فروشند هیچ ارزیابی درباره خطرهای احتمالی آن نمی کنند.


سلاح هایی که نظام عربستان از کشورهای اروپای مرکزی و شرقی خریده است با تجهیزات نظامی عربستان هیچ تناسبی ندارد بطوری که در واقعیت نشان می دهد که عربستان، مصرف کننده نهایی این سلاح ها نیست و این سلاح ها برای تروریست ها در سوریه ارسال می شود.


در مناطق آزاد شده از داعش سلاح های ساخت بلغارستان نیز دیده شده است که نشان می دهد تروریست ها با سلاح های بلغاری خریداری شده از سوی آمریکا می جنگند و همین اتفاق در دهه هشتاد در افغانستان نیز افتاده بود به طوری که آمریکا و عربستان وهم پیمان های آن ها سلاح در اختیار اطلاعات پاکستان قراردادند ولی این سلاح به دست القاعده و طالبان افتاد.


در درگیری های اخیر غوطه شرقی و محله های شرقی دمشق مدارک محکمی پیدا شد که نروریست ها از سلاح و مهمات خارجی استفاده می کنند و حتی با خمپاره های خارجی دارای شماره سریال متوالی، مناطق مسکونی پایتخت را هدف قرار می دادند.


وزارت دفاع سوریه افزود: پس از تصمیم دولت اوباما مبنی بر لغو ممنوعیت ارسال سلاح های کشنده به گروه های تروریستی، عربستان از آمریکا 15 هزار موشک ضد تانک تاو به قیمت یک میلیارد دلار خردیداری کرد و پس از مدتی مشخص شد که این سلاح ها در سال 2014 در سوریه ظاهر شد و توسط تروریست ها برضد ارتش سوریه مورد استفاده قرار گرفت.


ورود این حجم سلاح همزمان با ورود 20 هزار تروریست خارجی از راه ترکیه باعث شد که جبهه النصره به عنوان بازوی القاعده در سوریه به قوی ترین گروه هایی تبدیل شود که با ارتش سوریه می جنگند و زمینه پیدایش گروه داعش را فراهم کرد.


به رغم ممنوعیت ورود سلاح به سوریه بیش از دو میلیون موشک city4000 از بلغارستان و از طریق عربستان برای تروریست ها در حلب فرستاده شد.


در 19 دسامبر(29 آذر95) و هنگام خنثی سازی مین های منطقه الصاخور در شرق حلب، مهمات مختلفی از جمله مهمات ساخت آمریکا و خمپاره های 60 میلی متری و بمب هایی که با تفنگ پرتاب می شد کشف شد.


وزارت دفاع سوریه درپایان تاکید کرد که نزدیکی جغرافیایی و نبود نظارت بر صادرات، شرایط مناسبی را برای برخی از کشورها فراهم کرد تا از تجارت اسلحه و کمک آمریکا دراین باره استفاده کنند و آمریکا نیز به هم پیمان های خود برای تامین اسلحه مورد نیاز گروه های تروریستی کمک کرد و سلاح های مدرن را برای شعله ور کردن آتش بحران تامین شد و این سلاح ها درپایان به دست تروریست های جبهه النصره و داعش رسید و واشنگتن مسئول گسترش مناطق نفوذ گروه های تروریستی داعش و جبهه النصره است.

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *