وزیر بنادر و کشتیرانی پاکستان: "گوادر و چابهار" مکمل یکدیگرند
به گزارش سرویس بین الملل ، چوهدری جعفر اقبال وزیر بنادر و کشتیرانی پاکستان گفت: همکاری بندر گوادر با بندر چابهار انقلاب اقتصادی در منطقه برپا خواهد کرد.
وی از افتتاح بازارچههای مرزی در بندر گوادر خبر داد و خواستار گسترش تجارت با بندر چابهار شد.
جعفر اقبال افزود: بندر چابهار و بندر گوادر خواهر خوانده یکدیگر هستند بنابراین از هر طرحی که منجر به گسترش تجارت بین این دو بندر شود استقبال میکنیم.
وی تصریح کرد: بندر چابهار و بندر گوادر به صورت خواهر خوانده یکدیگر فعالیت خواهند کرد بنابراین تکمیل پروژه بندر چابهار از هر لحاظ به نفع پاکستان است.
وزیر بنادر و کشتیرانی پاکستان خاطر نشان کرد: بندر گوادر و بندر چابهار مکمل یکدیگر برای تجارت با کشورهای آسیای مرکزی هستند و به همین دلیل است که باید آنها را خواهر خوانده بدانیم نه رقیب.
چودهری جعفر اقبال گفت: ایران دوست آزموده شده پاکستان است بنابراین از گسترش روابط اقتصادی با این کشور و استفاده بهینه از مسیرهای دریایی با ایران استقبال میکنیم.
وی افزود: همکاری برای فعالیت مشترک بندر گوادر و چابهار موجب استحکام اقتصادی و به وجود آمدن فرصتهای شغلی تازه خواهد شد که نقش مهمی در فقر زدایی از منطقه دارد.
وزیر بنادر و کشتیرانی پاکستان تأکید کرد: افزایش حجم تجارت بین بندرگوادر و چابهار همچنین همکاری بیشتر نیازمند اقدامات دوجانبه توسط اسلامآباد و تهران است.
وی افزود: چین با فراهم کردن وام 15 میلیارد دلاری تمام تلاش خود را برای افتتاح جادهها با چند باند و 2 قطار در مسیر گوادر تا کاشغر را به کار میبرد.
جعفر اقبال اظهار داشت: قرار است بزرگترین کشتیهای تجاری چین کالاهای تجاری خود را از بندر گوادر حمل کنند.
وی افزود: برای کاهش ترافیک در مسیر کراچی تا گوادر به زودی سرویس دریایی در این مسیر افتتاح میشود که برای همه قابل استفاده خواهد بود.
وزیر بنادر و کشتیرانی پاکستان اظهار داشت: برای حمل کانتینر کالاهای تجاری از کراچی تا گوادر قطار ویژه در نظر گرفته شده است.
وی افزود با تکمیل خط آهن کراچی تا بندر گوادر انواع کالاهای تجاری به جای کامیون با قطار حمل میشود.
چودهری جعفر اقبال گفت: تا سال آینده بزرگترین جاده چند بانده کشور با هزینه 18 الی 20 میلیارد روپیه در بندر گوادر افتتاح خواهد.
وی افزود برای ذخیره نفت در بندر گوادر منبع با ظرفیت 20 هزار تن و با هزینهای بالغ بر 3.75 میلیارد روپیه ساخته خواهد شد.