صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

مصرف نمک طبیعی برای هضم بهتر غذا مفید است

۱۵ مهر ۱۳۹۶ - ۱۲:۱۶:۰۰
کد خبر: ۳۵۵۳۰۲
طبیعت نمک طبیعی، گرم و خشک است و برای سردمزاجان و هضم بهتر غذا، مفید است؛ نمک برطرف‌کننده سنگینی معده و بازکننده گرفتگی‌های کبد و طحال یعنی یکی از بهترین دارو‌ها برای بیماری کبد چرب است.
به گزارش گروه فضای مجازی ،بهترین نوع نمک، نمک‌سنگِ سفید، سخت، صاف و شفاف است و نکته مهمی که باید به آن توجه داشت این است که منظور از «بهترین»، نمک طبیعی است نه نمک‌های موجود در بازار که با تصرف در آن و اضافه کردن ید به آن موجبات عوارض بیشتر آن چه در افراد گرم‌مزاج و چه سرد‌مزاج را فراهم می‌آورند.

طبیعت نمک، گرم و خشک است و برای سردمزاجان و هضم بهتر غذا، مفید است؛ نمک برطرف‌کننده سنگینی معده و بازکننده گرفتگی‌های کبد و طحال یعنی یکی از بهترین دارو‌ها برای بیماری کبد چرب است.

نمک، کشنده کرم معده و روده و دفع‌کننده باد است؛ محمد بن یعقوب کلینی می‌گوید روایت شده از حضرت ابی عبدالله علیه‌السلام که حضرت رسالت پناه صلی‌الله علیه و آله و سلم خطاب به علی ابن ابی طالب علیه‌السلام فرمودند: «یا علی افتتاح کن طعام خود را به خوردن نمک و اختتام کن به نمک، پس به درستی که شخصی که افتتاح کند طعام خود را به نمک و اختتام کند به نمک، محفوظ می‌ماند از ۷۲ مرض از جمله آن‌ها جنون و جذام و برص است.»

و در حدیث دیگر از همان حضرت آمده است که حق سبحانه تعالی وحی کرده به سوی حضرت موسی علیه‌السلام که‌ای موسی ابتدا کن به ملح و ختم کن به ملح طعام خود را، به‌درستی که دوا است ۷۰ مرض را که کمترین و ضعیفترین آن‌ها جنون و جذام و برص و درد گلو و دندان و شکم است.

پیامبر اکرم صلی‌الله علیه و آله فرمود: ه‌اند: سید غذا‌ها نمک است؛ در حدیث دیگر از حضرت ابی عبدالله علیه‌السلام آمده است که عقرب حضرت رسول‌الله صلی‌الله علیه و آله را گزید پس آن حضرت، لعنت فرمودند: عقرب را و فرمودند که نگذاشتی تو هیچ مؤمنی را که اذیت نرسانیدی و نه هیچ کافری را پس نمک طلبیدند و بر آن موضع مالیدند درد ساکن شد.

مصرف نمک چه به‌صورت موضعی و چه خوراکی موجب تحلیل رطوبات مغز و افزایش سرعت پردازش ذهن می‌شود.

استفاده از آن به‌صورت سرمه، موجب تقویت بینایی و برای بیماری‌های چشمی که ناشی از سردی و تری است، نافع است همچنین مضمضه نمک موجب تقویت لثه و دندان پوسیده است.

آشامیدن آب نمک موجب استفراغ می‌شود و اگر با سکنجبین خورده شود، برای پاکسازی معده مفید است.

نمک از بین برنده رطوبات چسبنده و سوءهاضمه و مفید برای درد معده سرد است.

نمک شوینده روده‌ها از رطوبات غلیظی که موجب تولید باد و صدای روده می‌شود، است همچنین از بین برنده خون سوداوی غلیظ از اندام انتهایی بدن همچون پا‌ها است.

ضماد نمک با بذر کتان برای گزش عقرب مجرب است، اما در افرادی که دارای مزاج گرم هستند، اسهال‌آور و رقیق‌کننده منی است و برای کلیه و مثانه این افراد مضر است حتی مصرف زیاد آن می‌تواند در این افراد موجب ضعف بینایی و خارش شدید بدن شود؛
 
این افراد می‌توانند برای دفع ضرر آن از روغن تازه گاو، گاومیش و بز استفاده کنند البته به همراه کمی رب انار، آبلیمو و هر ترشی دیگر.
 
 
 
 
 منبع:تسنیم
 
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *