اولویتهای حوزه بهداشت اعلام شد/ لزوم سیاستگذاری دولت بر مشارکت مردم در حوزه بهداشت
وی افزود: اعتبارات در حوزه سلامت باید متوازن و پایدار باشد وگرنه با مشکل روبرو میشویم. اگر امروز اعتبار باشد و فردا نباشد فقط ایجاد توقع میکنیم.
معاون بهداشت وزارت بهداشت با اشاره به اهمیت مشارکت مردم در حوزه بهداشت برای پیشبرد امور گفت: دولت نمیتواند صرفاً با تزریق پول کارها را پیش ببرد. دولت باید سیاستگذار و تسهیل گر باشد.
وی بیان کرد: در حوزه فرهنگ شاهد تغییراتی هستیم که مبتنی بر آن برنامههای ما نیز باید تغییر کند. امروز به اندازۀ جمعیت کشور بلکه بیشتر از آن، گوشی تلفن همراه در جامعه وجود دارد که نشان دهندۀ استفاده مردم از وسائل ارتباط جمعی است. براین اساس باید نوع برنامه ریزی و عملکرد ما نیز تغییر کند. به ورزان باید از ارتباطات جدید در سطح روستاها بهره گیری کنند.
رئیسی در بخش دیگری از سخنانش گفت: سهم هریک از حوزههای درمان، آموزش و پژوهش باید در حوزه بهداشت مشخص شود. به عنوان نمونه پاسخگویی به موارد فوت کودک و مادر در بیمارستان ها، تغییرات در کوریکولوم پزشکی عمومی در جهت تقویت دیدگاه پزشکی خانواده، پاسخگویی به سوالات سلامتی مردم در حوزه پژوهش، باید با همکاری بین بخشی صورت گیرد.
وی در پایان پوشش همگانی سلامت را بخش دیگری از دغدغههای حوزه سلامت عنوان کرد و گفت: تا پرونده الکترونیک سلامت نداشته باشیم کارها پیش نمیرود. این پرونده، اساس کار پزشک خانواده، نظام ارجاع و اقتصاد سلامت است.