صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

دبیر ستاد حقوق بشر خواستار آزادی شهروند ایرانی محبوس در استرالیا شد

۱۱ مهر ۱۳۹۶ - ۱۹:۳۱:۴۹
کد خبر: ۳۵۴۴۲۹
دسته بندی‌: مجله حقوقی ، عمومی
سفیر استرالیا در ایران با دبیر ستاد حقوق بشر دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش گروه حقوقی و قضایی به نقل از  پایگاه اطلاع رسانی ستاد حقوق بشر، ِایان بیگز سفیر استرالیا درایران، عصر امروز (سه شنبه) با دکتر محمد جواد لاریجانی دبیر ستاد حقوق بشر دیدار و گفتگو کرد.

در این دیدار دبیرستاد حقوق بشر ضمن استقبال از علاقه دولت استرالیا برای برقراری گفتگو‌های دوجانبه حقوق بشری وهمچنین گسترش مراودات و همکاری‌های قضایی بین دو کشور، نگرانی عمیق ستاد حقوق بشر، دستگاه قضایی و دولت جمهوری اسلامی ایران را از دستگیری خانم نگار قدس کنی و نیز احتمال تحویل وی به آمریکا اعلام کرد؛ به خصوص با توجه به وضعیت جسمانی نامبرده که باردار است و طبق برخی گزارشات، شرایط روحی و روانی نامساعدی دارد.

دبیر ستاد حقوق بشر تاکید کرد: اولا، خانم نگار قدس کنی مرتکب اقدامی نشده بنابراین تقاضای تحویل وی از سوی دولت آمریکا معقول نیست. ثانیا، انتظار ما این است که با قبول وثیقه ایشان که قریب ۵ سال است در استرالیا زندگی می‌کند، آزاد گردد تا بتواند فرزند خود را به سلامتی به دنیا آورد و متعاقبا دستگاه قضایی استرالیا هم پیگیری‌های قانونی خود را عملی سازد.


ثالثا، قاضی محترم پرونده در استرالیا صرفا ادعای آمریکا را مدنظر قرار ندهد و می‌تواند از دستگاه قضایی ما در این زمینه کسب اطلاع نماید تا در مقابل خود اطلاعات جامع تری را داشته باشد.

جواد لاریجانی اظهار داشت: ما قویا از دولت استرالیا انتظار داریم که مقدمات آزادی ُمشارالی‌ها را هر چه زودتر فراهم کند و با هر گونه تحویل ایشان به دستگاه امنیتی آمریکا که سابقه بسیار بدی در رفتار با زندانیان به لحاظ عدم رعایت معیار‌های حقوق بشری دارد، مخالف هستیم.

در پایان سفیر استرالیا از حمایت ما برای عضویت کشورش در شورای حقوق بشر تشکر کرد که دبیر ستاد حقوق بشر ضمن استقبال از این عضویت به دو مساله تاکید کرد؛ یکی تقویت مکانیزم یو. پی. آر که شاید تنها مکانیزم منصفانه موجود در ساز وکار‌های شورای حقوق بشر برای رسیدگی به وضعیت حقوق بشر کشور‌ها است، ودیگر اینکه مکانیزم‌های گزارشگری شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد آلودگی زیادی به سیاست بازی پیدا کرده اند و ما انتظار داریم با این پدیده مقابله جدی بشود.

 

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *