کاهش ۵۷ درصدی هزینههای کمرشکن در درمان
وی افزود: در شرایطی که تأمین هزینههای زندگی و نیازهای روزمره از جمله تهیه گوشت و مرغ و ... ، برای بسیاری از افراد جامعه سنگین محسوب می شود، پرداخت هزینه های کمر شکن درمان سخت و غیر ممکن شده است بنابراین باید هزینههای درمان از جیب مردم را تا حد مطلوب کاهش داد.
سخنگوی وزارت بهداشت اظهارکرد: طبق آمارهای موجود در سال 91 و 92، حدود 3 درصد خانوادهها مجبور به پرداخت هزینههای کمر شکن درمان شده و قشر متوسط جامعه را در بحث درمان با مشکل روبرو کرده است.
حریرچی خاطر نشان کرد: با اجرایی شدن طرح تحول سلامت در سال 94 و 95 هزینههای کمر شکن درمان در خانوادهها به 2.35 درصد رسید این بدان معناست که این هزینه ها 57 درصد کاهش یافته است.
حریرچی اذعان داشت: در سال 94 و 95، حدود 455 هزار نفر دچار هزینههای بالای درمان شدند که براساس برنامه ریزی های صورت گرفته هزینه های پرداختی در این نیم میلیون نفر کاهش یافت.
وی در پایان اذعان داشت: بر طبق قانون برنامه چهارم و پنجم توسعه هزینههای بالا و کمر شکن درمان باید به یک درصد برسد که این امر نیاز به برنامههای طولانی مدت و کنترل هزینههای درمان دارد. بنابر این وزارت بهداشت در جهت رسیدن به سقف تعیین شده باید هزینهها را مدیریت و برنامههای طولانی مدت خود را اجرایی کند.