صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

توصیه‌های پیشگیرانه به والدین در انتخاب بازی‌های رایانه‌‎ای برای فرزندان

۰۳ مهر ۱۳۹۶ - ۱۱:۳۳:۰۴
کد خبر: ۳۵۲۲۲۰
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
کارشناس معاونت اجتماعی دادگستری کل استان البرز گفت: والدین مدت زمان استفاده از بازی‌های الکترونیکی برای فرزندان خود را محدود، به شرح و توضیح بازی و گروه سنی متناسب برای بازی دقت و فرزندان خود را با بازی‌های موفق بومی که با فرهنگ ملی و دینی ایران مطابقت دارند، آشنا کنند.

به گزارش خبرنگار گروه حقوقی و قضایی ، درباره اکثر پیشرفت‌های علمی و تکنولوژیکی این سؤال در ذهن ایجاد می‌شود که مزایای آنها بیشتر است یا معایبشان؟ یکی از چالش برانگیزترین این مباحث در مورد رایانه و بازی‌های الکترونیکی است.

فاطمه سلطانیان کارشناس انفورماتیک معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان البرز در گفت‌وگو با خبرنگار گروه حقوقی و قضایی تصریح کرد: امروزه دسترسی کودکان و قشر جوان به بازی‌های الکترونیکی به راحتی امکان‌پذیر است و تعداد سایت‌های اینترنتی ارائه دهندة خدمات بازی‌های آنلاین روز به روز در حال افزایش است؛ در حالی که اکثر والدین نسبت به خطرات استفاده از برخی از این بازی‌ها بی‌اطلاع هستند.

سلطانیان گفت: هرچند از منظر برخی از صاحب نظران، بازی‌های رایانه‌ای می‌واند اثرات مثبتی مانند تکامل شخصیت و رفتار، پرورش استعدادها، افزایش بهره هوشی، ایجاد خلاقیت، پرورش تمرکز و دقت و ... را به همراه داشته باشند؛ اما متأسفانه برخی از این بازی‌ها حاوی موضوعاتی نظیر خشونت، مسائل غیراخلاقی، تعاملات جنسی، شیطان پرستی، مسلمان کُشی، نسل کُشی و ... می‌باشند و سبب تقویت حس پرخاشگری، انزوا طلبی، افت تحصیلی و ... در شخص می‌شوند و نوجوان بدون آنکه از آثار مخربی که بر ذهنش وارد می‌شود، مطلع باشد؛ مراحل مختلف بازی را تا انتها دنبال می‌کند.

وی تأکید کرد: از آنجا که بازار و نفوذ بازی‌های الکترونیکی روز به روز گسترده‌تر می‌شود، والدین باید درخصوص اینکه چگونه می‌توان از آسیب‌های ذاتی برخی از این بازی‌ها جلوگیری کرد، نکاتی را بدانند.

این کارشناس انفورماتیک توضیح داد: والدین مدت زمان استفاده از بازی‌های الکترونیکی برای فرزندان باید محدود کنند، به شرح و توضیح بازی و گروه سنی متناسب برای بازی دقت کنند، فرزندان خود را با بازی‌های موفق بومی که با فرهنگ ملی و دینی ایران مطابقت دارند، آشنا کنند.

وی در پایان با توصیه به والدین بیان کرد: بعضی از باز‌ی‌ها تمرینی برای یادگیری مهارت‌های زندگی هستند، لذا والدین معلم شایسته‌ای را برای فرزندان خود انتخاب کنند و در تهیه و انتخاب بازی‌های رایانه‌ای فرزندان سهیم باشند. همچنین بهتر است بازی‌های خلاق و علمی که کودکان باید به وسیله آ‌نها، معما‌هایی را حل کنند، بیش از بازی‌های دیگر مورد توجه قرار گیرند.

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *