صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

درمان سریع رفلاکس معده با خوراکی‌های خوشمزه+ اینفوگرافی

۰۳ مهر ۱۳۹۶ - ۱۳:۳۵:۰۵
کد خبر: ۳۵۲۱۷۹
رفلاکس معده یکی از بیماری‌های شایع گوارشی است، اما با برخی موادغذایی می‌توان از آن پیشگیری و این بیماری را درمان کرد.
به گزارش گروه فضای مجازی ،رفلاکس معده یکی از بیماری‌های شایع گوارشی است، اما با برخی موادغذایی می‌توان از آن پیشگیری و این بیماری را درمان کرد.
 
عضله اسفنکتر بین مری و معده بسته می‌شود تا اسید معده در همان قسمت باقی بماند وقتی دچار رفلاکس اسید می‌شویم، عضله اسفنکتر شل و اسید معده وارد مری و باعث ایجاد احساس سوزش و درد می‌شود.

ما به شما موادغذایی که درمان رفلاکس معده بسیار مفید است معرفی می‌کنیم.

متخصصان توصیه می‌کنند هنگام بروز رفلاکس معده غذا‌هایی با میزان اسید کم مصرف کنید، زیرا غذا‌هایی که اسیدشان کمتر است به اندازه غذا‌های اسیدی موجب تحریک تولید اسید معده نمی‌شوند.

میوه‌ها معمولا اسیدی هستند اگر به رفلاکس معده مبتلا هستید بهتر است از مصرف مرکبات و گوجه فرنگی اجتناب کنید، چون اسید بالایی دارند.

موز مقدار اسید کمی دارد بنابراین مصرف این میوه برای مبتلایان به رفلاکس معده توصیه می‌شود.

غذا‌های پرچرب می‌توانند رفلاکس اسید معده را تشدید کنند به همین دلیل مبتلایان به این بیماری بهتر است غذا‌های کم چرب بمصرف کند، اضافه کردن غلات کاملی که به صورت طبیعی چربی پایینی دارند مانند بلغور جو دو سر، برنج قهوه‌ای و نان‌های سبوس دار می‌تواند یک رژیم غذایی ضد رفلاکس معده محسوب شود.

غلات کامل به صورت طبیعی سرشار از فیبر، ویتامین‌ها و مواد معدنی هستند، اما غلات فرآوری شده و بسته بندی شده سرشار از چربی بوده و فیبرشان نیز کم است به همین دلیل به این افراد توصیه نمی‌شود.

در تحقیقات انجام شده روی موش‌ها تاثیر مصرف زنجبیل در کاهش زخم معده نشان داده شده است، زخم معده زمانی که اسید موجب التهاب معده می‌شود بسیار دردناک است، اما با مصرف زنجبیل اسید معده و رفلاکس کاهش پیدا می‌کند.

شما می‌توانید در رژیم غذایی خود زنجبیل را به سبزیجات پخته و سس‌ها اضافه کنید، چای زنجبیل درست کنید و یا زنجبیل تازه یا خشک شده را به ماست اضافه کنید.

پروتئین‌های کم چرب مانند سینه مرغ و بوقلمون و غذا‌های دریایی برای مبتلایان به رفلاکس معده توصیه می‌شود، همچنین سفیده تخم مرغ پروتئین بدون چربی است و زرده تخم مرغ نیز مواد مغذی فراوانی دارد، اما ممکن است در برخی افراد حساس باعث رفلاکس اسید معده شود.

اگر به رفلاکس اسید مبتلا هستید مصرف سبزیجات به شما توصیه می‌شود، زیرا این موادغذایی چربی کمی دارند و سرشار از فیبر، آنتی اکسیدان، ویتامین و مواد معدنی هستند البته باید از روش‌های پخت پر چرب مانند سرخ کردن پرهیز و از سس زیاد استفاده نکنید، مصرف سبزیجات دارای برگ سبز مانند بروکلی، پیازچه، مارچوبه، چون مقدار اسید بسیار کمی دارند در درمان رفلاکس معده توصیه می‌شود همچنین مصرف ریحان تازه در رژیم غذایی نیز می‌تواند در بهبود رفلاکس اسید معده مفید باشد.
 
 
 
 
 
 
 
 
منبع:باشگاه خبرنگاران جوان


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *