صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

درخواست گزارش هفت کشور عضو شورای امنیت از دبیرکل سازمان ملل درباره بحران میانمار

۰۱ مهر ۱۳۹۶ - ۰۵:۵۱:۱۸
کد خبر: ۳۵۱۳۸۹
ورای امنیت هفته گذشته در بیانیه ای رسمی اوضاع در میانمار را محکوم کرد و از مقامات آن کشور خواست به خشونت ها پایان دهند.

به گزارش گروه بین الملل ،هفت کشور عضو شورای امنیت از آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل خواستند هفته جاری گزارشی عمومی درباره بحران میانمار و وضعیت مسلمانان روهینگیا ارائه کند.

به نقل از رویترز، سوئد، آمریکا، انگلیس، فرانسه، مصر، سنگال و قزاقستان روز جمعه از اتیوپی که ریاست شورای امنیت را در ماه سپتامبر بر عهده دارد، خواستند تا مقدمات برگزاری جلسه ای را در این زمینه فراهم کند.
گوترش اتفاقات میانمار را پاکسازی نژادی خوانده است.


در پی آغاز خشونت های اخیر در میانمار، بیش از 422 هزار مسلمان روهینگیا به بنگلادش گریخته اند.


شورای امنیت تا کنون دو بار در مورد میانمار تشکیل جلسه داده است. اما هر دو جلسه پشت درهای بسته برگزار شد. شورای امنیت هفته گذشته در بیانیه ای رسمی اوضاع در میانمار را محکوم کرد و از مقامات آن کشور خواست به خشونت ها پایان دهند.


دیپلمات ها می گویند اگر اوضاع مسلمانان میانمار بهبود پیدا نکند، ممکن است شورای امنیت بیانیه رسمی دیگری صادر کند. اما به نظر نمی رسد که چین و روسیه از اقدامات شدیدتر علیه آن کشور که مستلزم تصویب قطعنامه است، حمایت کنند.


میانمار اوایل ماه سپتامبر گفته بود که با برخی کشورهای دارای حق وتو در شورای امنیت مذاکره می کند تا مانع از صدور قطعنامه در این شورا شود.


حمله ارتش و بودائیان افراطی از سوم شهریور پس از حمله گروهی مسلح به پایگاههای ارتش و مراکز پلیس میانمار در راخین آغاز شد.


براساس آمارهای اعلام شده بیش از سه هزار نفر از مسلمانان روهینگیا از سوم شهریور تاکنون توسط افراطی های بودایی و نظامیان میانمار کشته شده اند.


دولت میانمار پیش از این با رد گزارش بازرسان سازمان ملل در خصوص اتهامات تجاوز گروهی، شکنجه، آتش سوزی و کشتار توسط نیروهای امنیتی علیه مسلمانان روهینگیا، مانع ورود بازرسان سازمان ملل و انجام تحقیقات توسط گروه حقیقت یاب سازمان ملل شده است.

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *