صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

ضرورت استفاده از مجازات‌های جایگزین حبس/ برخی مجرمان می‌توانند خدمات عام المنفعه انجام دهند

۲۶ شهريور ۱۳۹۶ - ۰۹:۲۵:۳۷
کد خبر: ۳۴۹۴۵۱
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
رئیس کل دادگستری استان لرستان گفت: بر اساس قانون برای جرائم باید مجازات حبس تعیین شود، اما براساس آیین نامه ماده ۷۹ قانون مجازات اسلامی می‌توان در جرائم عمد و غیرعمد مجازات جایگزین انتخاب شود، چون قبلاً مجازات منحصر به حبس بود، اما بر اساس این ماده مجرمان می‌توانند خدمات عام المنفعه انجام دهند.

به گزارش خبرنگار گروه حقوقی و قضایی ، جعفر بدری رئیس کل دادگستری لرستان در جلسه شورای پیشگیری از وقوع جرم اجرای شدن آیین نامه ماده ۷۹ قانون مجازات اسلامی را گامی مهمی در جهت استفاده از توانمندی‌های مجرمان دانست و بیان کرد: همه کسانی که راهی زندان می‌شوند انسان‌های خطرناکی نیستند و شاید ۱۰ درصد زندانیان رفتار قابل کنترلی نداشته باشند.

بدری افزود: در راستای اجرایی شدن آیین نامه ماده ۷۹ قانون مجازات اسلامی دستگاه‌های عمومی و دولتی استان هر ۶ ماه یک بار نیازمندی‌های خود را به وزارتخانه اعلام کنند.

رئیس کل دادگستری لرستان ادامه داد: بر اساس قانون برای جرائم باید مجازات حبس تعیین شود، اما براساس آیین نامه ماده ۷۹ قانون مجازات اسلامی می‌توان در جرائم عمد و غیرعمد مجازات جایگزین انتخاب شود، چون قبلاً مجازات منحصر به حبس بود، اما بر اساس این ماده مجرمان می‌توانند خدمات عام المنفعه انجام دهند.

وی تصریح کرد: اگر دستگاه‌های اجرایی در راستای آیین نامه ماده ۷۹ قانون مجازات اسلامی نیازمندی‌های خود را ارائه دهند می‌توانیم زندانیانی را در اختیار دستگاه‌های مربوطه قرار دهیم. باید هنگامی که پرونده در مرحله تحقیقات مقدماتی است پرونده شخصیتی برای متهم تشکیل شود تا سوابق کاری وی را در اختیار دادگاه قرار دهیم تا به جای زندان طی یک مدت مشخص خدمات عام المنفعه انجام دهد.

 انتهای پیام/



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *