صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

نوشابه زرد بهتر است یا سیاه؟

۲۵ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۹:۳۰:۰۱
کد خبر: ۳۴۹۳۱۵
استاد دانشگاه شهید بهشتی با تشریح مضرات متفاوت نوشابه مشکی و نوشابه زرد گفت: کسانی که در برنامه غذایی خود آب و غذا به اندازه کافی مصرف می‌کنند، تا آنجا که برایشان مقدور است، ماءالشعیر ننوشند.

به گزارش گروه فضای مجازی ، آزیتا حکمت دوست‌ با اشاره به فواید و مضرات دلستر اظهار داشت:‌ گاز دلستر باعث مشکلات گوارشی، التهاب و رفلاکس معده می‌شود، ‌شیرینی آن چاق کننده و یکی از عاملان پوسیدگی دندان است.

متخصص تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به اینکه طعم‌های دلستر مصنوعی است،‌ افزود:‌ توصیه می‌شود دلستر بدون طعم و بدون شیرینی مصرف شود.

حکمت دوست عنوان کرد: دلستر از نوشابه بهتر است با این تفاوت که دلستر دارای ویتامین ث و گروه ویتامین ب و برای دفع سنگ کلیه مفید است، در حالیکه نوشابه جذب کلیه را مختل می‌کند، چاق کننده است، ‌فسفر بالایی دارد، کلسیم را دفع می‌کند و باعث پوکی استخوان می‌شود، همچنین نوشابه مشکی از زرد مضرتر است.

این استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت:‌ اگر نوشابه بلافاصه بعد از غذا نوشیده نشود کلسیم بدن را دفع نمی‌کند.

حکمت دوست توصیه کرد:‌ کسانی که در برنامه غذایی خود آب و غذا به اندازه کافی مصرف می‌کنند تا جایی که ممکن است ماءالشعیر ننوشند.

منبع: تسنیم

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *