رئیس کل دادگستری استان تهران با آیت الله مدرسی یزدی دیدار کرد
در ابتدای این نشست صمیمی، اسماعیلی به بیان فلسفه برگزاری این دیدار در سه حوزه اطلاع رسانی پیرامون آمار عملکرد دادگستری کل استان تهران در همه ابعاد آن، بهرهمندی از ارشادات، مواعظ و نقطه نظرات خواص و علما و همچنین انتقال دیدگاهها و مشکلات مطروحه از ناحیه مردم جهت اصلاح امور پرداخت.
وی در این نشست مطالبی در خصوص اهمیت تشکیلات قضایی و رسیدگی به پرونده های مهم ملی، بین المللی، پیچیده و کیفی، تعداد کارکنان قضائی و اداری، وجود قضات توانمند و باتجربه در استان، آمار عملکرد سال 1395 و مقایسه این امر در پنج ماه سالجاری نسبت به مدت مشابه در سال گذشته، افزایش 6 درصدی پرونده ها، اقدامات صورت گرفته در عرصه های پیشگیری از وقوع جرم و امور فرهنگی و کسب رتبه اول کشوری در این خصوص، تلاش و جدیت برای سالم سازی تشکیلات قضایی استان و برخورد قاطع و قانونی با تخلفات که نتیجه اش افزایش اعتماد عمومی است، به جمع حاضر ارائه کرد.
در ادامه این جلسه، آیت الله مدرسی یزدی ضمن ابراز خوشحالی از برگزاری این نشست و تقدیر و تشکر از زحمات قضات و کارمندان دادگستری استان تهران و مدیریت آن طی سخنانی اظهار کرد: قضا از ارکان بسیار مهم نظام به شمار میرود و طبق قانون مرجع تظلمات است؛ پس سزاوار است هر فردی که مورد ستم و ظلم قرار می گیرد با اطمینان و بدون دغدغه به قوه قضائیه مراجعه کرده و حق خود را بستاند.
وی گفت: البته باید توجه داشت که قاضی باید برای کشف حقیقت با تمام توان تلاش کند تا به یقین قضایی رسیده و حکم مقتضی صادر کند.
آیت الله مدرسی یزدی در ادامه افزود: ماندگاری و بقای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به داشتن قوه قضائیه سالم و قدرتمند است.چرا که در قرآن کریم، سیره نبوی و امیرالمومنین(ع)، به امر قضا اهمیت فوق العاده ای داده واز جایگاه ویژه ای برخوردار میباشد.
آیت الله مدرسی یزدی سپس به شخصیت والای رئیس قوه قضائیه اشاره کرد و گفت: بحمدالله در قوه قضائیه شاهد تحولات چشمگیر و جدی هستیم که قابل تحسین است و مسلما تدابیر آیت الله آملی لاریجانی و کلیه همکارانشان در این راستا تأثیرگذار بوده است.
وی اظهار کرد: قضات از حیث تقوا، علم و ... از برترین مردم به شمار میروند لذا ضرورت دارد با خدمت کردن به اسلام و مسلمین و جلب رضایت مردم، شکر این نعمت بزرگ به جا آورده شود. اجرای عدالت در جامعه هم موجب تداوم و قوام نظام و هم ارتقای اعتماد عمومی خواهد شد، پس اقداماتی که صورت می گیرد حتما به اطلاع مردم برسد. بهرحال طبع کار قضائی ایجاب می نماید احد از مراجعین به عدلیه از حکم صادره ناراضی باشد لکن با اطلاع رسانی بموقع و به جا می توان موجه نبودن این نارضایتی را به جامعه القا کرد.
این عضو شورای نگهبان ادامه داد: نکته مهم این است که شخص ظالم و ستمگر بایستی از دستگاه قضا به شدت بترسد و به عکس فرد مظلوم و ستمدیده به آن پناه ببرد اگر این حالت رخ دهد، میزان نارضایتی نسبت به عدلیه کاهش می یابد و خدمات ارزنده آن بیشتر برای مردم ملموس خواهد بود.
وی آنگاه، تشکیل جلسات موعظه و پند را مورد تأکید قرار داد و افزود: برگزاری اینگونه جلسات برای همگان ضروری است لکن در خصوص قضات که به امر خطیری اشتغال داشته و مرتبا در معرض لغزش ها و وساوس شیطانی قرار دارند، اهمیت بیشتری به خود می گیرد و قطعا موثرتر خواهد بود. نکته دیگر اینکه سعی می شود با کسانی که به حرمت، دین و عقاید افراد احترام نگذاشته و نسبت به آنها تعدی و اهانت می نمایند همانند سایر جرایم و در چارچوب مقررات قانونی به نحو قاطع برخورد شود.
این گزارش در خاتمه حاکی است، در این دیدار آقایان: دکتر محمدی قائم مقام دادگستری استان تهران، تمجیدی معاون برنامه ریزی، فوادیان معاون فرهنگی و تبریزی مدیر حفاظت و اطلاعات حضور داشتند.