صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

اعتراض "مردم هند" به کشتار مسلمانان روهینگیا در میانمار

۲۵ شهريور ۱۳۹۶ - ۲۰:۲۲:۰۲
کد خبر: ۳۴۹۱۹۴
دسته بندی‌: بین‌الملل- جهان ، عمومی
هزاران نفر از مسلمانان ،هندو،سیک و مسیحی هندی روز شنبه در دهلی نو و ایالت تریپورا در شمال شرقی این کشور با برپایی راهپیمایی به کشتار مسلمانان روهینگیا در میانمار اعتراض کردند.

به گزارش سرویس بین الملل راهپیمان دراین راهپیمایی ها در حالیکه شعارهایی علیه 'انگ سان سوچی رهبر میانمار سر می دانند ،سکوت وی در برابر نسل کشی مسلمانان را محکوم کردند.

قتل عام را متوقف کنید، سازمان ملل سکوت خود را بشکن  و نسل کشی لکه ننگی بر چهره برنده صلح نوبل ' از دیگر شعارهای معترضان بود.

انوپام یکی از راهپیمان گفت که کشتار و قتل عام هر فردی با هر نژاد و مذهبی محکوم و باید هرچه سریعتر متوقف شود.

وی اظهار کرد باید سازمان ملل و کشورهای مختلف با وارد کردن فشار بر میانمار زمینه بازگشت پناهجویان به کشورشان را فراهم کنند.

به گفته وی، دولت میانمار باید به حق قانونی شهروندانش برای زندگی آزاد در این کشور احترام بگذارد.
محمد رفیق یکی از راهپیمایان با اشاره به کشتار مردم رهینگیا اظهار کرد سکوت سازمان ملل و مدعیان حقوق بشری ماهیت دروغین این سازمان ها را آشکار کرد.

وی تصریح کرد: حدود سه هفته است که بودایی های افراطی و نظامیان از هیچ جنایتی علیه اقلیت مسلمان میانمار خودداری نمی کنند و سکوتی مرگبار مجامع بین المللی را فرا گرفته است .

راهپیمایان در پایان با صدور بیانیه ای از دولت میانمار خواستند با پایان دادن به قتل عام مردم بی گناه ایالت راخین، زمینه بازگشت مسلمان به محل زندگی خود را فراهم کند.

حمله ارتش و بودائیان افراطی از سوم شهریور پس از حمله گروهی مسلح به پایگاههای ارتش و مراکز پلیس میانمار در راخین آغاز شد.

گفته می ‌شود در این مدت بیش از 60 هزار خانه متعلق به مسلمانان روهینگیا توسط نیروهای دولتی میانمار و بودایی های تندرو به آتش کشیده شده است.

به گفته دولت بنگلادش، میانمار از سه روز پیش بخشی از مرزهای خود با این کشور را برای جلوگیری از بازگشت مسلمانان روهینگیایی که از خشونت های اخیر در میانمار به بنگلادش گریخته اند، مین گذاری کرده است.

دولت میانمار پیش از این با رد گزارش بازرسان سازمان ملل در خصوص اتهامات تجاوز گروهی ،شکنجه ، آتش سوزی و کشتار توسط نیروهای امنیتی علیه مسلمانان روهینگیا،مانع ورود بازرسان سازمان ملل و انجام گروه حقیقت یاب سازمان ملل شده است.

سازمان ملل شمار مسلمانانی که به دلیل خشونت در میانمار مجبور به فرار به بنگلادش شده اند را حدود 400 هزار نفر اعلام کرد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *