صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

ضرورت لازم الاجرا شدن طرح جامع حمل و نقل به منظور پیشگیری از قاچاق کالا و ارز

۲۵ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۲:۵۲:۵۶
کد خبر: ۳۴۹۱۹۲
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
معاون اجتماعی دادگستری کل استان مرکزی در جلسه پیشگیری از قاچاق کالا و ارز بر ضرورت لازم الاجرا شدن طرح جامع حمل و نقل، دریافت نماد اعتماد الکترونیک تاکید کرد

به گزارش خبرنگار گروه حقوقی و قضایی ، جلسه کارگروه پیشگیری از قاچاق کالا و ارز استان مرکزی به ریاست حجت الله درودگر، معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان برگزار شد.


درودگر گفت: جلسه گذشته مباحث پیرامون مبارزه با قاچاق برنج و پارچه مطرح شد. شرایط کنترل و مقابله با قاچاق این دو کالا نسبت به بقیه کالاها دشوارتر است و متأسفانه تاکنون نتایجی از مصوبات گذشته شاهد نیستیم.


وی از نابسامانی بازار پارچه و برنج اظهار نارضایتی کرد و افزود: امکان کنترل ورود این دو کالا آنطور که باید و شاید وجود ندارد.


درودگر ادامه داد: کشف نشدن کالای قاچاق برنج و پارچه در بازار به دلیل نبود کالای قاچاق در مرزها و شهرها نیست باید دنبال راهکار باشیم و از ورود به رویه پارچه و برنج به داخل استان جلوگیری کنیم.


این مقام مسئول اظهار کرد: امید است بتوانیم تمام کامیون ها یا خودروهای تندرو را سازماندهی کنیم. اگر تمام خودروهای حمل کالا موظف شوند مانند اتوبوس کارت ساعت ممهور و از مسیری معین تردد کنند تا حد زیادی از قاچاق کالا به ویژه برنج و پارچه جلوگیری می شود.


درودگر بر ضرورت اجرایی شدن طرح جامع حمل و نقل تاکید کرد و گفت: در حال حاضر این طرح برای اتوبوس های جاده ای لازم الاجرا می باشد اما مساله تردد کامیون و تریلرهای ترانزیتی اهمیتی کمتر از تردد اتوبوس ها ندارند. پیشنهاد می کنم زیر ساخت های لازم برای کنترل تردد در استان مرکزی فراهم و پلیس بیش از پیش وارد عمل شود.


وی تأکید کرد: خواستار فعالیت هرچه بیشتر کارگروه اطلاعات عملیات هستیم. جلسات این کارگروه باید منظم تر از قبل با سازماندهی بهتر انجام شود. با خدمات این کارگروه می توانیم شگردهای قاچاقچیان را شناسایی و با دستیابی به نقاط ضعف موارد را در کارگروه پیشگیری مطرح نماییم.


معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان خاطرنشان کرد: فعالیت برخی از قاچاقچیان در فضای مجازی رونق گرفته و با ارسال پیامک یا سایت اقدام به فروش محصولات خود می کنند در این راستا در نظر داریم اطلاعات کشف شده را به پلیس فتا ارجاع دهیم تا پیگیری لازم صورت گیرد اگر هم مربوط به استان دیگر بود به اطلاعات استان مربوطه جهت رسیدگی ارجاع می دهیم.


درودگر با اشاره به اهمیت دریافت نماد اعتماد الکترونیک توسط فروشندگان، اظهار کرد: افرادی که اقدام به دریافت نماد نکردند و شناسایی کنید و فرصتی را برای دریافت نماد اعلام نمایید. فروشگاه های فاقد مجوز را نیز شناسایی کنید.


یادآور می شود، پیگیری لازم الاجرا شدن طرح جامع حمل و نقل، شناسایی فروشگاه های فاقد مجوز، دریافت نماد اعتماد الکترونیک و فعالیت کارگروه اطلاعات عملیات از جمله مصوبات جلسه است.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *