صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

مواقعی که آشامیدن شیر می تواند کشنده باشد

۲۲ شهريور ۱۳۹۶ - ۲۰:۲۳:۰۱
کد خبر: ۳۴۸۶۱۹
یک پژوهشگر طب سنتی گفت: شیر را چه محلی و چه پاستوریزه ناشتا نخورید زیرا تولید سردی می‌کند و مخصوصاً اول صبح برای کودکان تهوع‌آور است.

به گزارش گروه فضای مجازی ،  محمدمهدی شیرمحمدی، پژوهشگر طب سنتی درباره خوردن شیر در اول صبح و به صورت ناشتا گفت: مصرف اغلب لبنیات و مخصوصاً شیر پاستوریزه موجود در بازار برای افراد سرد‌مزاج آن هم در صبحگاه، مضر و خطرناک است.

 

وی ادامه داد: توصیه می شود شیر محلی تهیه کنید و حتما قبل از مصرف آنرا بجوشانید؛ شیر را چه محلی و چه پاستوریزه حتی الامکان ناشتا نخورید چون تولید سردی می‌کند و مخصوصاً اول صبح برای کودکان تهوع‌آور است. همچنین تهوع بسیاری از کودکان در مدرسه ناشی از شیر است.

 

با این حال، شیر فواید بسیاری دارد بنابراین پیشنهاد می شود شیر را مخصوصاً صبحها و ناشتا، اینگونه مصرف کنید تا سردی آن گرفته شود:

 

1- حتماً شیر گرم باشد.

 

2- به هر لیوان شیر یک قاشق غذاخوری گلاب اضافه کنید.

 

3- شیر را با یکی از این اقلام مصرف کنید: خرما، شیره انگور، شیره خرما، عسل.

 

 

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *