صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

آیا آمریکا در تیررس موشک‌های پیونگ‌یانگ قرار دارد؟

۲۲ شهريور ۱۳۹۶ - ۰۶:۳۰:۰۱
کد خبر: ۳۴۸۱۱۹
پایگاه گاردین در گزارشی به تشریح پیشرفت کره شمالی در زمینه هسته‌ای پرداخته و با معرفی برخی از موشک‌های قاره‌پیمای این کشور نوشته است که برخی از مناطق آمریکا در تیررس موشک‌های کره شمالی هستند.

به گزارش گروه بین‌الملل ، پایگاه گاردین در گزارشی به تشریح پیشرفت کره شمالی در زمینه هسته‌ای پرداخته و با معرفی برخی از موشک‌های قاره‌پیمای این کشور نوشته است که برخی از مناظق آمریکا در تیررس موشک‌های کره شمالی هستند. 

گاردین می‌نویسد: تلاش‌های کره شمالی برای ساخت موشک قاره‌پیما با قابلیت رسیدن به خاک آمریکا در نخستین سال ریاست جمهوری ترامپ افزایش یافته است؛ کیم جونگ-اون آزمایش‌های موشکی انجام شده_ به خصوص آزمایش موشک قاره‌پیما در روز 4 جولای که در سخنرانی آغاز سال وی نیز وعده داده شده بود_ را مورد تمجید قرار داده است.

این پایگاه انگلیسی افزود: مانند تمامی موشک‌های آزمایش شده از سوی پیونگ‌یانگ، موشک قاره‌پیما که روز 4 جولای شلیک شد نیز در آب فرود آمده است اما با این آزمایش موشکی «آلاسکا» در تیررس کره شمالی قرار گرفته است.

بر اساس این گزارش کمتر از یک ماه پس از این آزمایش کره شمالی موشک هواسونگ-14 با دامنه برد بیشتر که احتمالا نیویورک را نیز می‌تواند هدف قرار دهد آزمایش شد، آزمایش موشک میان‌برد در روز 28 آگوست نیز که از فراز آسمان ژاپن عبور کرد و واکنش‌های زیادی را به دنبال داشت نشان می‌دهد که کره شمالی هدف قرار دادن کشورهای همسایه خود را نیز در نظر دارد.

آمریکا در تیررس موشک‌های کره شمالی

دامنه برد بالقوه موشک هواسونگ-14 که روز 28 جولای آزمایش شد می‌تواند سلاح تغییر دهنده بازی باشد، کارشناسان تأکید کرده‌اند که این موشک به سرعت از نوع قبلی خود که در روز 4 جولای آزمایش شده ارتقا یافته و این امر نشانه‌ای قوی بر قابلیت‌های ارتقا یافته کره شمالی است.

آزمایش‌های هسته‌ای نیز ارتقا یافته‌اند

گاردین می‌نویسد: توسعه یک موشک قاره‌پیمای کاملا کاربردی تنها بخشی از چالشی است که کره شمالی برای خود ایجاد کرده، ساخت بمب‌های هسته‌ای کوچک شده که قابلیت حمل بر روی این موشک‌ها را داشته باشند و آن را تبدیل به یک سلاح معتبر کنند قسمتی دیگر از چالش است اما ششمین آزمایش هسته‌ای کره شمالی در روز 3 سپتامبر بیانگر آن است که این نقطه عطف نیز در آستانه دستیابی است.

تصاویر منتشر شده از سوی پیونگ‌یانگ درست پیش از این آزمایش هسته‌ای کیم جونگ-اون را در حال بررسی دستگاهی که مقامات پیونگ‌یانگ اعلام کرده‌اند بمب هیدروژنی بوده که آزمایش شده نشان می‎دهد.

روز سوم سپتامبر کره شمالی یک بمب هیدروژنی آزمایش کرد که بسیار قوی‌تر از پنجمین آزمایش هسته‌ای این کشور در سال گذشته بود و موجب ایجاد زمین‌لرزه 6.3 ریشتری شد.

 

 

 

 

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *