تدابیر طب سنتی برای درمان کبد چرب
امروزه «کبد چرب» به یکی از بیماریهای فراگیر در کشورمان تبدیل شده که عمده علت ابتلا به این بیماری بهدلیل تغذیه غلط و ناسالم و عدم رعایت برخی تدابیر ساده حفظالصحه است؛ در این مطلب تدابیر طب سنتی برای خلاصی از کبد چرب آموزش داده شده است.
پرهیزات افراد مبتلا به کبد چرب
استرس
آب بین غذا
آب یخ
روغنهای مایع و جامد کارخانهای
فست فودها (سوسیس، کالباس و...)
گوشت گاو و گوساله
مواد غذایی کارخانهای، خوراکیهایی مانند چیپس و پفک و...
اسانسهای شیمیایی
قند و شکر
خوراکیهای کافئیندار
چربیهای ترانس بالا مانند: جگر، تهدیگ، خامه، سرشیر، کله پاچه و ...
تخم مرغ مگر با مصلحش که پیاز است مصرف شود. (با پیاز هم در هفته بیش از دو بار میل نشود)
مواد غذایی مفید برای بیماران مبتلا به کبد چرب
انار
سیب
آلو
لیمو ترش
گلابی
پرتقال
طالبی
توت فرنگی
شاه توت
کشمش
هویج
تمشک
زرشک
انواع کلم
لبو
آبغوره
سیر و پیاز
کرفس
کدو
سبزیجات
عناب
بادام
سالاد کاهو
زیتون و روغن زیتون
غذاهای ملین و گرم وتر مانند آشها
حتما ورزش را در برنامه روزمره خود داشته باشید.
آبِ بین غذا، سبب قطع شدنِ ترشحات بزاق دهان میشود و در نتیجه کار هضم مختل میشود؛ اگر آب، سرد هم باشد که دیگر فاجعه است چرا که دمای خود معده و کبد، بالاست (و با اشتغال به انجامِ هضم غذا، حرارتشان بالاتر هم میرود) که با وارد شدنِ ماده روان و سردی مثل آب، سبب منجمد شدنِ معده و محتویاتش میشود.
با سرد شدنِ ناگهانی معده که در مجاورتِ کبد است، دور کبد، حائلی از چربی ایجاد میشود؛ بهترین دارویی که سبب نرم شدن و از بین رفتنِ این حائل میشود، سرکهانگبین است.
آب یخ موجبِ به هم ریختن کار کبد، اشکال در ریهها، گرفتگی صدا و یکی از دلایل بیماریهای معده و ... بوده حتی برخی پزشکان معتقند خوردن آب یخ یا آب داغ، یکی از علل ایجاد سرطان معده است.
منبع: تسنیم
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *