صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

8 عامل اصلی حملات قلبی را بشناسید

۱۹ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۸:۱۵:۰۱
کد خبر: ۳۴۷۴۹۵
سوای علل مشخصی از جمله مصرف غذاهای فراوری شده و چرب، استرس، استعمال سیگار، ابتلا به دیابت، و کم تحرکی، مجرمان کمتر شناخته شده ای هم وجود دارند که می توانند در نهایت منجربه حمله قلبی شوند

به گزارش گروه فضای مجازی ، در اینجا ۸ علت غیر قابل تصور که با خطر حمله قلبی در ارتباطند را معرفی کرده اند:

 

آنتی بیوتیک ها: این دسته داروها هنوز هم برای درمان طیف گسترده ای از مشکلات سلامتی ناشی از عفونت های باکتریایی تجویز می شوند با این حال اگر شما در معرض خطر ابتلا به بیماری های قلبی هستید، و یا سابقه ابتلا به این بیماری ها را در خانواده دارید، باید از دریافت آتی بیوتیک هایی مانند آزیترومایسین اجتناب کنید. پزشک می تواند داروهای جایگزین را برای شما تجویز کند.

 

غذاهای کنسرو: ماده سمی بیسفنول آ در این غذاها علت افزایش بلوغ زودرس در کودکان و دیگر شرایط فیزیکی و عصبی است. در بزرگسالان مصرف غذاهای کنسرو سبب آریتمی و افزایش استرس بر روی قلب می شود.

 

عفونت های طولانی: عفونت های سینوسی مکرر و یا آنفلوآنزا و سایر عفونت های دستگاه تنفسی فوقانی از جمله سرماخوردگی می تواند خطر ابتلا به حمله قلبی یا سکته مغزی را افزایش دهد. دلیل این است که این بیماری ها سبب ایجاد واکنش های التهابی در سیستم ایمنی بدن و افزایش استرس بر روی قلب می شود. پیشگیری از ابتلا به عفونت های اینچنینی، گام موثری برای حفاظت از سلامت قلب است.

 

ترافیک: فرقی نمی کند شما راننده وسیله نقلیه باشید یا مسافر آن، یا حتی دوچرخه سواری که در خیابان در لابه لای اتومبیل ها گیر افتاده است. مطالعات متعددی در این زمینه انجام شده است تا مشخص شود آلودگی هوای ناشی از ازدحام ماشین ها، استرس ماندن در ترافیک و دیر رسیدن به مقصد یا ترکیبی از این دو، عامل این حمله های قلبی است اما هنوز دقیقا این مساله مشخص نشده است اما آنچه مشخص شده و بسیار هم بر آن تاکید شده این است که اگر سابقه مشکلات قلبی یا ریسک های ابتلا سکته قلبی دارید، نباید در ساعات اوج ترافیک و شلوغی در ازدحام ماشین ها بمانید.

 

آلودگی هوا: فکر نکنید که آلودگی فقط آلودگی ناشی از اگزوز اتومبیل هاست، دود کارخانه ها، گردوغبار معلق در هوا، ذرات شن و حتی ذرات معلق ناشی از آتش و هیزم، می توانند قلب را با مشکل روبه رو کنند.

 

مکمل های کلسیم: مطالعات حاکی از آنند افرادی که مکمل های کلسیم مصرف می کنند نسبت به دیگران بیشتر در معرض خطر حمله قلبی قرار دارند. برای دریافت کلسیم، پزشکان مصرف ماهی چرب هفته ای ۲ بار و مواد غذایی حاوی کلسیم و برای دریافت ویتامین دی قرار گرفتن در معرض نور خورشید را توصیه می کنند.

 

بیماری های لثه: مطالعات حاکی از آنند که افراد مبتلا به بیماری های پریودنتال ذاتا ۲۵ درصد بیشتر از سایر افراد، در معرض خطر ابتلا به حمله قلبی هستند. باکتری های موجود در لثه ها به عوامل عفونی این اجازه را می دهند که به طور عمیق تری وارد بدن شوند و با عملکرد رگ های خونی مهم و سیستم گردش خون تداخل ایجاد کنند.

 

محصولات ضد باکتری: بسیاری از صابون های ضد باکتری و ضد میکروبی بعلاوه پاک کننده ها و خمیردندان ها، حاوی تریکلوزان هستند؛ یک ماده شیمیایی که منجر به تولید و پرورش میکروب های مقاوم در برابر آنتی بیوتیک می شود. این میکروب ها می توانند خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را افزایش دهند.

 

منبع: آوای سلامت



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *