صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تحت فشار قرار دادن کویت توسط عربستان برای مخالفت و عدم پذیرش سفیرجدید لبنان

۱۹ شهريور ۱۳۹۶ - ۰۳:۵۲:۳۴
کد خبر: ۳۴۷۲۲۶
فشارهای عربستان به کویت برای عدم قبول اعتبارنامه سفیر «شیعه» برای لبنان در این کشور در حالی است که هیچ صدای اعتراضی از سوی لبنان و کویت به این برخورد طائفه گریانه بلند نشده است.

به گزارش گروه بین‌الملل ،روزنامه «الاخبار» لبنان نوشت: اطلاعات به دست آمده حاکی از آن است که عربستان سعودی دولت کویت را تحت فشار قرار داده تا اعتبارنامه «ریان سعید» را که دولت لبنان در تاریخ 20 ژوئیه امسال به عنوان سفیر این کشور در کویت تعیین کرده، رد کند.

روزنامه الاخبار روز شنبه افزود: فشارهای عربستان به کویت برای عدم قبول اعتبارنامه سفیر «شیعه» برای لبنان در این کشور در حالی است که هیچ صدای اعتراضی از سوی لبنان و کویت به این برخورد طائفه گریانه بلند نشده است.


به نوشته این روزنامه همزمان با این اتفاق، کویت حکم گروه موسوم به باند العبدلی را صادر کرده است. کویت این باند را متهم به اخلال در امنیت و ثبات خود کرده و اتهام رابطه داشتن با ایران و حزب الله را به آن زده است.


الاخبار ادامه داد: پس از مخالفت کویت با اعتبارنامه ریان، وزارت خارجه لبنان برای کناره گیری از بروز مشکل با کویت، این پرونده را مسکوت گذاشت. کار به جایی رسید که «میشل عون» رئیس جمهوری لبنان مجبور به مداخله در این موضوع و برنامه ریزی برای سفر رسمی به کویت و دیدار با شیخ «صباح الاحمد الصباح» شد اما سفر امیر قطر به آمریکا و نیز سفر قریب الوقوع عون به پاریس و نیویورک مانع از سفر به کویت در ماه سپتامبر شد. با اینهمه، دو طرف در حاشیه نشست سالانه سازمان ملل احتمالا با یکدیگر دیدار خواهند کرد.


آنطور که الاخبار گزارش کرده، وزارت خارجه لبنان در نظر دارد در صورت حل نشدن این موضوع، «الپیر سماحه» سفیر کنونی لبنان در عمان به واتیکان برود و ریان سعید به جای کویت به عمان منتقل شود. «جونی ابراهیم» (سفیر فعلی لبنان در واتیکان که احتمال رد اعتبارنامه وی به علت وابستگی اش به محافل ماسونی مطرح است) به عنوان سفیر لبنان در کویت گماشته شود.


تعیین سفیران لبنان در کشورهای مختلف بر اساس تقسیم های طائفه ای و به صورت توافق نانوشته بین مسلمانان و مسیحیان انجام می گیرد و هرگونه تغییر در آن باید با کسب موافقت طرف های مقابل صورت گیرد.

 

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *