صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

پدیده شوم شبه عسل در بازار/ماهیت عسل‌های ۱۰ هزارتومانی!

۱۷ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۱:۰۷:۴۵
کد خبر: ۳۴۶۸۹۰
نایب رئیس اتحادیه سراسری زنبورداران با بیان اینکه پیش بینی می شود امسال میزان تولید عسل در کشور افزایش یابد، از عرضه چشمگیر عسل های تقلبی و شبه عسل ها در بازار انتقاد کرد.

به گزارش گروه فضای مجازی ،فرامرز حیدری نایب رئیس اتحادیه سراسری زنبورداران درباره قیمت عسل طبیعی با بیان اینکه قیمت هرکیلوگرم عسل طبیعی با ۶ کوچ بیش از ۳۰ تا ۳۵ هزار تومان برای تولیدکنندگان تمام می شود، ادامه داد: متاسفانه حجم عرضه عسل های تقلبی و دست ساز که بدون دخالت زنبور تولید می شوند در بازار زیاد است که ما باید این عسل ها را از چرخه بازار خارج کنیم.

وی ادامه داد: عسل هایی که قیمت آنها بین ۱۰ تا ۱۵ هزار تومان است نمی توانند طبیعی باشند اینها شبه عسل و دست ساز هستند.

حیدری در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه برداشت عسل حدودا از ۱۵ مرداد ماه در کشور آغاز شده است، اظهارداشت: شرایط تولید بسته به مناطق مختلف، متفاوت است.

پیش بینی افزایش تولید عسل در سال جاری

وی با اشاره به اینکه پیش بینی می شود به طور کلی میزان تولید امسال نسبت به سال گذشته افزایش پیدا کند، افزود: هنوز نمی توان آمار دقیقی را در این زمینه اشاره کرد اما در برخی استانها مانند استان لرستان تولید در سال جاری بین ۱۰ تا ۱۵ درصد افزایش دارد ضمن اینکه در استانهای شمالی مانند مازندران نیز امسال وضعیت تولید مطلوب و با رشد همراه است.

نایب رئیس اتحادیه سراسری زنبورداران ایران اضافه کرد: سال گذشته به دلیل بروز پدیده ریزگردها ما شرایط خوبی از نظر تولید نداشتیم همچنین سال قبل سال کم بارشی هم بود اما امسال چند بارش خوب داشتیم.

حیدری گفت: به طور کلی بین زنبور و مرتع تعادل وجود ندارد و همچنین خشکسالی های پی در پی از جمله عوامل کاهش تولید هستند.

وی مشکلات پیش روی زنبورداران را مورد اشاره قرار داد و افزود: ما ماشین های مخصوص حمل زنبور نداریم که این یکی از اصلی ترین مشکلات حوزه است.

نایب رئیس اتحادیه سراسری زنبورداران کشور بیماری های زنبور عسل در کشور را نیز مورد اشاره قرار داد و گفت: پیشنهاد بنده این است که در برابر بیماری هایی مانند کنه واروآ و نوزوما؛ باید مبارزه همگانی صورت بگیرد یعنی در فصل شیوع بیماری به مدت یک هفته یا ۱۰ روز تمام زنبوداران کشور یا زنبوداران استانهای هم جوار به صورت مشترک علیه این بیماری اقدام به مبارزه کنند؛ بدین ترتیب شاید بتوانیم جواب خوبی بگیریم.

 

 

 

منبع:مهر

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *