توضیحات سازمان غذا و دارو در رابطه با حاشیه های گازدار کردن نوشابه ها با گازوئیل
وی ادامه داد: در همین راستا تعدادی از واحدهای تولید گاز دی اکسید کربن که ضوابط را بطور کامل رعایت کرده اند، موفق به اخذ پروانه تولید از سازمان غذا و دارو شده اند.
محمدی در خصوص پروسه تولید نوشابه، گفت: تولید گاز دی اکسید کربن پس از سوختن گاز طبیعی حاصل می شود، سپس گاز تولید شده از برج های مالش، جذب، تفکیک، کندانسور، کمپرسور سردکننده عبور کرده تا به گاز دی اکسید کربن مایع تبدیل شود.
رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو تاکید کرد: اگر چه ویژگی های گاز مذکور مطابق با ویژگی های مندرج در کدکس بین المللی بوده و مجوز تولید و مصرف گاز دی اکسید کربن پس از بررسی های لازم در محصولات غذایی گازدار صادر می گردد، اما با توجه به شیوع بیماری های غیر واگیر به دلیل زندگی مدرن و عدم تحر ک کافی پیشنهاد متولیان سلامت، مصرف کمتر فرآورده های پر شکر، نمک، چربی است.
محمدی ضمن توصیه به مردم برای مصرف هر چه کمتر نوشابه، افزود: قبل از مصرف فرآورده های غذایی برای اطلاع از میزان شکر، نمک، چربی در آنها به نشانگر رنگی تغذیه مندرج در بسته بندی محصولات که به «چراغ راهنمای تغذیه» معروف است، توجه کنید.