صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

جریان شعر جوان امروز به دنبال تجربه و کشف است

۱۵ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۱:۳۰:۰۱
کد خبر: ۳۴۶۳۱۶
دسته بندی‌: فرهنگی ، عمومی
در اولین روز از پانزدهمین مهرواره شعرو داستان جوان سوره داوران این رویداد فرهنگی شعر جوان را پیشرو، تجربه‌گرا و به دنبال کشف، توصیف کردند و اشعار این دوره از مهرواره را لذت بخش خواندند.

به گزارش گروه فرهنگی به نقل از اعزامی پایگاه خبری حوزه هنری از مشهد، کارگاه آموزشی شعر سنتی و شعر محاوره (ترانه) پانزدهمین مهرواره شعر و داستان جوان سوره با حضور داوران این بخش، سه شنبه ۱۶ شهریور ماه برگزار شد.

حامد عسکری با بیان این که با خواندن آثار ارسال شده به مهرواره شگفت زده شدم، اظهار کرد: نسل جدید شاعران، نسل باهوش، پر از ایده و فکر هستند. این نبوغ، قطعا پالایش و پرداخت می خواهد و باید در مسیر اصلی و واقعی حرکت کند.

محمد مهدی سیار نیز با تاکید بر این که در جلسات داوری، همه داوران تایید کردند که آثار خوبی خوانده‌اند، گفت: با تنوع فرمی و زبانی و میل به تجربه‌های تازه در شعر خرسند کننده و برای خود من آموزنده بود.

وی خاطرنشان کرد: بر خلاف چند جشنواره دیگری که معمولا داوران از خواندن آثار خسته می شوند، در این جشنواره از خواندن شعرها لذت می بردیم.

این شاعر همچنین گفت: شعر محاوره (ترانه) در حال تبدیل شدن به ژانر مجزای سرودن و شاعرانگی فارغ از موسیقی می‌شود و نمی‌دانم چقدر مثبت و منفی است و باید زمان بگذرد تا ببینیم چه می‌شود. شعرای این نسل شاعرانگی خود را در شعر محاوره تجربه می‌کنند و البته بدترین نقطه ضعف این جریان، زیاد بودن غلط‌های املایی در آثار جوانان بوده است.

محمد سعید میرزایی دیگر شاعر و داور حاضر در این کارگاه، عنوان کرد: بخش شعر کلاسیک تجربه‌های زیادی وجود داشت و داوری بسیار مشکل بود. چرا که آثار با کیفیت نزدیک به هم ارائه شدند.

وی اظهار داشت: در مجموع آثار بخش شعر کلاسیک امیدوار کننده بود. ضمن این که قالب شعر کلاسیک و غزل، قالب دشواری است و درونی کردن زبان این قالب بسیار مشکل است. اساسا به ترانه و شعر سپید امیدوارترم، چرا که راحت‌تر می توان آن را درونی کرد. در غزل شاعر باید زبان رسمی را درونی کند و در عین حال هم دریایی از تجربه شاعران کهن پشت شاعر است.

در ادامه شاعران راه یافته به بخش مسابقه، اشعار برگزیده خود را خواندند و داوران نیز این آثار را نقد و بررسی کردند.

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *