صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

وضعیت بحرانی ده‎ها هزار نفر از مسلمانان روهینگیا در مرز بنگلادش

۱۴ شهريور ۱۳۹۶ - ۰۵:۳۶:۴۵
کد خبر: ۳۴۵۸۹۹
تاکنون بیش از 73 هزار نفر از مسلمانان روهینگیا از مرز عبور کرده اند. اما گزارش های رسیده از ایالت راخین حکایت از آن دارد که دستکم سی هزار روهینگیا در مناطق کوهستانی گیر افتاده اند و به ذخایر آب، دارو و غذا دسترسی ندارند.

به گزارش گروه بین‌الملل ،دهها هزار نفر از مسلمانان روهینگیا در پی عملیات های ارتش میانمار در شمال غرب این کشور در مرز بنگلادش گیر افتاده اند و به آب، دارو و غذا دسترسی ندارند.

به نقل از تارنمای شبکه سی.ان.ان، عکس های ماهواره ای که دیده بان حقوق بشر روز دوشنبه منتشر کرده، نشان می دهد که در جریان درگیری های نیروها مسلح میانمار و شبه نظامیان محلی تمام روستاها به آتش کشیده شده و مردم روهینگیا تقلا می کنند از منطقه بگریزند.


تاکنون بیش از 73 هزار نفر از مسلمانان روهینگیا از مرز عبور کرده اند. اما گزارش های رسیده از ایالت راخین حکایت از آن دارد که دستکم سی هزار روهینگیا در مناطق کوهستانی گیر افتاده اند و به ذخایر آب، دارو و غذا دسترسی ندارند.
ویدیوهایی که در اختیار سی.ان.ان قرار گرفته است نشان می دهد که دهها زن و مرد و کودک در کوه ها و میان جنگل گیر افتاده اند. آنها در پناهگاه های موقتی که از شاخ و برگ درختان ساخته اند، زندگی می کنند.
دیدبان حقوق بشر از میانمار خواسته است به ناظران مستقل اجازه دهد وارد استان راخین در شمال غرب این کشور شوند.


در همین حال، ملاله یوسف زی برنده جایزه صلح نوبل از آنگ سان سوچی از رهبران میانمار که او هم برنده جایزه صلح نوبل است، خواست تا خشونت علیه مسلمانان روهینگیا را محکوم کند.


وی در بیانیه ای نوشت: هر بار که اخبار را می شنوم قلبم با دیدن رنج مسلمانان روهینگیا در میانمار می شکند.
روهینگیاها اقلیتی مسلمان در کشور عمدتا بودایی میانمار هستند. میانمار آنها را بنگلادشی و بنگلادش آنها را میانماری می دانند.


این دومین بار در سالجاری میلادی است که عملیات ارشد موج عظیمی از آوارگان را به وجود می آورد.
ارتش شبه نظامیان محلی را تروریست نامیده و آنها را عامل بروز خشونت های اخیر می داند. دو هفته پیش در حمله شبه نظامیان به پست های امنیتی 12 نفر کشته شدند. از آن هنگام «عملیات پاکسازی» ارتش شروع شده است.

 

 



نظرات بینندگان
برادر کوچک شهید حججی
|
|
۰۸:۳۳ - ۱۳۹۶/۰۶/۱۵
مدعیان کثیف حقوق بشر کجایند چطور یک نفر خاص را که در کارهای شیطانی مورد حمایت دارند در هر گوشه و نقطه کوری از دنیا رصد می کنند هر روز علم می کنند و قطعنامه تصویب و نیرو پیاده می کنند اما برای مسلمانان در دنیا هر اتفاقی بیفتد هیچ صدائی از هیچ رسانه ای شنیده نمی شود هیچ گاه موضوع قتل و غارت مسلمانان در سازمان ملل مطرح و اقدامی موثری انجام نمی شود آگاه باشیم که با نسل کشی مسلمانان یا هولوکاست علیه مسلمانان روبرو هستیم مردان و زنان و کودکان زنده زنده سوزانده میشوند زبح و مثله میشوند آزادیخواهان جهان کجایند؟؟؟؟ حقوق بشر که متصدی آن سیاستمداران کثیف استعمار امریکا و آل سعود کثیف باشند ارمغانشان همین خواهد بود. از خداوند برای ظهور منجی بشریت تعجیل فرج خواستاریم
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *