این خوراکی خوشمزه آرتروز زانو را تشدید می کند
به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی ، علی پناهی، متخصص طب فیزیکی و توانبخشی در گفتگو با شبکه رادیویی سلامت با بیان اینکه ترشی هایی مانند ماست و دوغ ترش درد زانو را افزایش می دهد؛ ادامه داد: اما خوراکی هایی مانند توت، زنجبیل، آووکادو، سویا، کلم برگ، و ویتامین c اثر کاهنده درد در این افراد دارند یعنی ضد دردهای طبیعی هستند.
این متخصص طب فیزیکی در ادامه به افراد توصیه کرد: اگر مشکل عضلانی اسکلتی دارند توجه به آن را به تاخیر نیندازند زیرا گاه با ورزش درمانی، گرما درمانی، لیزر و مگنت تراپی مشکل برطرف می شود، اما اگر بی توجهی کرده و آسیب رباط و منیسک پیدا کنند، مراحل درمان درد زانو سخت تر می شود.
درمان آرتروز
وی با تاکید بر اینکه افرادی که درد زانو دارند، به ورزش های تقویت کننده عضلات بپردازند، گفت: به این ترتیب که بنشینند و پاها را دراز کنند و صاف کنند. توپ خیلی کوچک را زیر زانو قرار دهند یا یک دستمال کوچک را تا کنند و زیر زانو بگذارند. زانو را به سطح زمین فشار دهند و ۱۰ ثانیه زانو را سفت کنند و بعد از ۱۰ ثانیه به زانو استراحت بدهند. ۱۰ بار این کار را انجام دهند.
پناهی در ادامه تصریح کرد: اگر یک مفصل آسیب دیده، هر دو زانو را ورزش بد هند. این ورزش را روزی ۳ بار، صبح و ظهر و شب تکرار کنند. بهترین کار برای افراد مبتلا به آرتروز، آب درمانی است.
وی تاکید کرد: این افراد با درد زانو بهتر است به استخر بروند و شنا کنند. بجز کرال پشت همه انواع شنا برایشان خوب است و اگر هم نمی توانند شنا کنند، در آب با قدم های بلند راه بروند.
این متخصص توانبخشی در پاسخ به این پرسش که منظور از درمان مرحله به مرحله آرتروز چیست؟، گفت: منظور اصلاح حرکات است. یعنی طرز نشستن و راه رفتن را اصلاح کنند. اگر زانو آسیب دیده، اول باید استراحت کنند، بعد روی مفصل کیسه یخ قرار دهند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: در مرحله حاد که مفصل ورم می کند، قرار دادن یخ و بی حرکت کردن باعث بهبود می شود. بعد باید به محل مفصل فشار آوریم و فشار می تواند با دست باشد. همچنین به بیمار مبتلا به آرتروز باید آموزش سبک زندگی داد.