صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تابلوی لا فتی الا علی رونمایی شد

۱۲ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۶:۰۰:۰۲
کد خبر: ۳۴۵۴۱۵
دسته بندی‌: فرهنگی ، عمومی
حسن روح‌الامین، نقاش جوان کشورمان، در توضیح دلیل انتخاب موضوع تابلوی نقاشی «لا فتی الا علی»‌اش گفت: بزرگ‌ترین دلیل انتخاب این موضوع، غربت موضوعات دینی در نقاشی است؛ چراکه روی این موضوعات کمتر کار می‌شود و اساتید وقت کمتری برای آن می‌گذارند.

به گزارش گروه فرهنگی به نقل از پایگاه خبری حوزه هنری، جدیدترین نقاشی حسن روح‌الامین با نام «لا فتی الا علی» که به دلاوری حضرت علی(ع) در جنگ احد می‌پردازد، در دهه امامت و ولایت رونمایی شد. وی هدف از این اثر را نمایش رشادت امیرالمؤمنین در دفاع از پیامبر(ص) دانست.

حسن روح‌الامین، نقاش جوان و عاشورایی کشورمان، در آستانه عید غدیر از جدیدترین اثر خود با موضوع «جنگ احد» رونمایی کرد. در این مراسم که عصر روز شنبه، 11 شهریورماه در تالار وحدت برگزار شد، تابلوی «لا فتی الا علی» به نمایش درآمد. این نقاشی طی 6 ماه و با ابعاد 322 در 235 ترسیم شده است.

مجید ملانوروزی، مدیرکل هنرهای تجسمی معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، در این مراسم گفت: معمولاً هنر دینی را با شمایل یا پرده‌های قهوه‌خانه‌ای می‌شناسیم و در ژانر هنر کلاسیک و رئالیسم، کاری صورت نگرفته است و آثار آقای روح‌الامین جزو اولین‌هاست و بسیار به چنین کارهایی نیازمندیم. ایشان در این سن و سال جزو اساتید خوب ما هستند و کار سفارشی هم نمی‌کنند و این نقاشی‌ها، تعهد شخصی خودشان است و به تعبیر رهبر انقلاب «آتش به اختیار»‌ هستند. باید قدر چنین هنرمندانی را بدانیم تا آثارشان به موزه‌ها راه یابند.

سپس حسن روح‌الامین درباره تابلوی «لا فتی الا علی» توضیح داد: ابتدا نام دیگری برای نقاشی‌ام برگزیده بودم؛ اما نام فعلی را مناسب‌تر دیدم. بزرگ‌ترین دلیل انتخاب این موضوع، غربت موضوعات دینی در نقاشی است؛ چراکه روی این موضوعات کمتر کار می‌شود و اساتید وقت کمتری برای آن می‌گذارند. اساسا در تابلوهایی که کار می‌کنم، سعی دارم یک برش از یک شخصیت را کار کنم، اینجا هم برش کوتاهی از غزوه احد است که علاوه بر مصیبت شکست مسلمانان، رشادت علی(ع) هم در آن نمایان است. تابلو کار کردن، مانند شعر است و باید الهام شود، منظور چیزی شبیه وحی نیست، بلکه ایده درستی بیاید و سپس انگیزه اجرای آن ایجاد شود.

روح‌الامین در پایان سخنان خود خاطرنشان کرد: برای من اتفاق بزرگی بود که در موزه هنرهای معاصر نمایشگاه داشته باشم و این مهم با محبت و حمایت آقای ملانوروزی محقق شد. همچنین از توجه همیشگی رسانه‌ها قدردانی می‌کنم.

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *