صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

یک بسته سیاسی لازمه پیشبرد روند سیاسی در لیبی است

۰۹ شهريور ۱۳۹۶ - ۰۳:۰۲:۵۵
کد خبر: ۳۴۴۴۴۴
بر اساس صفحه فیس بوک اطلاع رسانی هیات سازمان ملل در لیبی، غشان سلامه چهارشنبه دیداری نیز با «نوح المغربی » رئیس هیات تدوین قانون اساسی لیبی داشت و حمایت از تدوین قانون اساسی را عاملی برای پایان دادن به دوران انتقال سیاسی دانست.

به گزارش گروه بین‌الملل ، «غسان سلامه» نماینده سازمان ملل برای حل بحران لیبی روز چهارشنبه در دیدار با ژنرال «خلیفه حفتر» فرمانده ارتش لیبی در بنغازی با تاکید بر ضررت پیش گرفتن راه حل سیاسی برای بحران این کشور، گفت: برای پیشبرد روند سیاسی در لیبی، وجود یک بسته سیاسی ضروری است.

در صفحه فیس بوک هیات سازمان ملل در لیبی آمده است که غسان سلامه در منطقه الرجمه با ژنرال حفتر دیدار کرد و کشتار وحشیانه شماری از سربازان و غیر نظامیان در منطقه فقهاء را به وی تسلیت گفت.


هیچ یک از رسانه ها به جزئیان بیشتر این دیدار و محورهای مورد بحث اشاره ای نکردند و نماینده سازمان ملل نیز توضیحی در خصوص این بسته سیاسی نداده است.


بر اساس صفحه فیس بوک اطلاع رسانی هیات سازمان ملل در لیبی، غشان سلامه چهارشنبه دیداری نیز با «نوح المغربی » رئیس هیات تدوین قانون اساسی لیبی داشت و حمایت از تدوین قانون اساسی را عاملی برای پایان دادن به دوران انتقال سیاسی دانست.


غسان سلامه صبح چهارشنبه همراه با هیات بین المللی از طرابلس به بنغازی رفت.
عناصر داعش چهارشنبه گذشته در کشتاری فجیع، سر 9 نظامی لیبیایی و دو غیر نظامی را در منطقه فقهاء در سرت از تنشان جدا کردند.


آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل 27 خرداد گذشته غسان سلامه را به جای «مارتین کوپلر» آلمانی به‌ عنوان فرستاده جدید این سازمان به لیبی انتخاب کرد.
سلامه سومین فرستاده سازمان ملل به لیبی است. او در سال 2000 تا 2003 وزیر فرهنگ لبنان بود.


لیبی از زمان سقوط حکومت معمر قذافی دیکتاتور سابق این کشور در سال 2011 دستخوش جنگ و ناآرامی است.
اکنون دو دولت در این کشور وجود دارد: دولت وفاق ملی به ریاست فایز السراج در طرابلس که مورد حمایت جامعه جهانی است و دیگری دولت طبرق در شرق لیبی به ریاست عبدالله الثنی است که مورد تایید ژنرال حفتر فرمانده نیروهای مسلح این کشور قرار دارد.


پارلمان لیبی از دولت مخالف دولت وفاق ملی که در شرق این کشور مستقر است، حمایت می کند.
به عقیده کارشناسان رقابت عوامل خارجی عامل اصلی تداوم بی ثباتی در لیبی است. دولت وفاق ملی از سوی اروپا، آمریکا، چندین کشور آفریقایی و سازمان ملل متحد به رسمیت شناخته شده است.
ژنرال حفتر مورد تایید امارات ، مصر و عربستان است و این کشورها اخوان المسلمین را دشمن خود می دانند.

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *