این نوزادان به علت نخوردن شیر مادر تلف می شوند
به گزارش گروه فضای مجازی ، این باکتری علت متداول بروز مننژیت و همچنین علت اصلی عفونت های گوناگون در نوزادان است.
نوزادانی که شیر مادرشان حاوی lacto-n-difucohexaose I است، به احتمال زیادتر باکتری از بدن شان تا ۶۰-۸۹ روز بعد از تولد از بین می رود.
باکتری حلقوی گروه B به طور طبیعی در واژن و شکم یک زن از هر ۳ زن یافت می شود و در طول زایمان یا از طریق شیر سینه قابل انتقال به نوزاد بوده و آغازگر بروز عفونت است.
الیگوساکاریدهای شیر انسان که ترکیبی از بسیاری از انواع متفاوت قندهاست و در شیر سینه زنان یافت می شود، هضم نمی شوند اما به عنوان یک ماده غذایی دوستدار باکتری در روده نوزاد عمل می کنند.
وجود قندهای یافت شده در شیر سینه انسان به باکتریهای خوب امکان رشد داده و با هر گونه باکتری های مضر که ممکن است در روده نوزاد وجود داشته باشند مقابله می کند.
نیکلاس آندرس، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «مطالعه ما نشان می دهد که این قندهای شیر سینه ممکن است از نوزاد در مقابل عفونت های نظیر روتاویروس و باکتری حلقوی گروه B محافظت کند.»
به گفته محققان، زنان دارای ژن مرتبط با سیستم آنتی ژن لویس کمتر از احتمال برخوردار بودن از باکتری در روده شان قرار دارند و از اینرو نوزادشان کمتر در معرض گرفتن باکتری از مادرشان در هنگام تولد هستند.
سیستم آنتی ژن لویس، سیستم ژنتیکی دخیل در ایجاد گروه خونی A، B و O است.
منبع: مهر