صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

"پاکستان" پروژه‌های اقتصادی چین را جایگزین کمک مالی آمریکا کند

۰۷ شهريور ۱۳۹۶ - ۲۳:۱۵:۰۱
کد خبر: ۳۴۳۸۵۱
دسته بندی‌: بین‌الملل- جهان ، عمومی
وزیر اسبق امور خارجه پاکستان گفت: پروژه‌های اقتصادی چین جایگزین مناسبی برای کمک مالی ناچیز آمریکا است و اهرم‌های فشار زیادی برای مقابله با واشنگتن داریم.

به گزارش سرویس بین الملل خورشید محمود قصوری وزیر اسبق امور خارجه پاکستان با شرکت در برنامه گفت و گو در پایتخت که به صورت زنده از شبکه خبری جیو پخش می‌شد، گفت: پروژه‌های اقتصادی چین جایگزین مناسبی برای کمک مالی ناچیز آمریکا است.

وی افزود: این تصور اشتباه است که پاکستان بدون کمک مالی آمریکا نمی‌تواند دوام بیاورد و اقتصاد ما نباید وابسته به واشنگتن باشد.

به گزارش روزنامه جنگ، قصوری تأکید کرد: کمک مالی و نظامی آمریکا بسیار کم است بنابراین پاکستان باید به فکر راهکارهای دیگر برای تأمین نیازهای خود باشد.

خورشید محمود قصوری اظهار داشت: منظورم این نیست که به دنبال کمک انحصاری چین باشیم و فقط به این کشور وابسته باشیم بلکه باید با ابتکار عمل راهکارهای تقویت اقتصادی خود را بررسی و اجرا کنیم.

وی افزود: پاکستان باید روابط خود را با آمریکا و چین حفظ کند اما به هیچ یک از این کشورها وابسته نباشد.

قصوری تصریح کرد: اطمینان دارم که آمریکا در 90 درصد مبارزه با تروریسم و جنگ در افغانستان به پاکستان نیاز دارد و نمی‌تواند این موضوع را کتمان کند.

وی افزود: با وجود اینکه پاکستان به درخواست عربستان برای اعزام نیرو به یمن پاسخ منفی داد اما هنوز هم روابط خود را با این کشور حفظ کرده و مقامات ریاض مانند ترامپ با اسلام‌آباد برخورد نکردند.

خورشید محمود قصوری تأکید کرد: تعجب می‌کنم چرا آمریکا فراموش می‌کند که هنوز هم مسیر ارسال تدارکات ناتو در اختیار پاکستان است.

قصوری گفت: آمریکا باید بداند اوضاع با گذشته فرق کرده است و دیگر نمی‌تواند با تهدید کار خود را پیش ببرد زیرا پاکستان هم اهرم‌های فشار خاص خود را برای به سرانجام نرسیدن سیاست‌های واشنگتن در منطقه دارد.

وی افزود: اگر آمریکا مطالباتی دارد بهتر است بر اساس احترام متقابل و منافع مشترک با پاکستان مذاکره کند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *