صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تأثیر میکروب‌ها در بروز بیماری‌های قلبی و عروقی

۰۷ شهريور ۱۳۹۶ - ۰۹:۴۵:۰۱
کد خبر: ۳۴۳۷۷۷
دسته بندی‌: جامعه ، عمومی
دبیر اجرایی هجدهمین کنگره بین المللی میکروب شناسی گفت: میکروبیوتا می‌توانند در بروز بیماری‌های غیر عفونی مختلفی تاثیر گذار باشند و امروزه ثابت شده این نوع میکروب‌ها می‌توانند تاثیر زیادی در بروز بیماری‌های مربوط به اعصاب و روان، قلبی و عروقی، چاقی، دیابت و بیماری‌های متابولیک داشته باشند.

به گزارش گروه جامعه ، داود دربان ساروخلیل در در افتتاحیه هجدهمین کنگره بین المللی میکروب شناسی ایران اظهار داشت: مقامت‌های میکروبی نسبت به دارو، زئونوز‌ها و میکروب شناسی دامپزشکی، میکروب شناسی مواد غذایی، عفونت‌های بیمارستانی، واکسن‌های میکروبی، میکروبیوم، انکولوژی و اخلاق در پژوهش از جمله محور‌های مورد بحث در این کنگره است.


وی افزود: با توجه به تقاضای فراوان محققین جوان و توصیه اساتید و اعضای هیات علمی دانشگاهها، پذیرش مقالات به عنوان سخنرانی امسال نسبت به دوره‌های قبل، افزایش چندین برابری دارد و امسال بیش از 1300 مقاله به دبیرخانه کنگره ارسال شده که از این تعداد 170 مقاله به صورت سخنرانی و نزدیک به یک هزار مقاله به صورت پوستر پذیرفته شده است.


دبیر اجرایی هجدهمین کنگره بین المللی میکروب شناسی ایران ادامه داد: شخصیت‌های برجسته و اساتید داخلی همچون محمد مهدی گویا، رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، محمدرضا زالی، رئیس مرکز تحقیقات کبد و گوارش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی،  احمدرضا سروش، رئیس بیمارستان شریعی و قانعی، رئیس انستیتو پاستور در کنگره حضور خواهند داشت و جدیدترین دستاورد‌های علمی در حوزه میکروب شناسی ارائه و مورد بحث و گفتگو قرار خواهد گرفت. همچنین مهمانان خارجی برجسته از کشور‌های انگلستان، ایتالیا، اسپانیا، آفریقای جنوبی و فرانسه جهت سخنرانی در کنگره حضور خواهند داشت.


دربان در مورد موضوع میکروبیوتا با بیان اینکه 10 برابر سلول‌های بدن، میکروب‌ها در بدن انسان وجود دارند، گفت: این میکروب‌ها در بروز بیماری‌های غیر عفونی مختلفی تاثیر گذارند و امروزه ثابت شده این نوع میکروب‌ها می‌توانند تاثیر زیادی در بروز بیماری‌های مربوط به اعصاب و روان، قلبی و عروقی، چاقی، دیابت و بیماری‌های متابولیک داشته باشند.

وی اضافه کرد: با توجه به مطالعات اخیر در دنیا نشان داده شده که وجود و فعالیت میکروب‌ها در دهان نیز در زایمان زودرس، بیماری قلبی و عروقی و حتی در بروز آلزایمر موثر است.


دبیر اجرایی هجدهمین کنگره بین المللی میکروب شناسی ایران در ادامه گفت: موضوعات و دستاورد‌های روز دنیا همانند میکروبیوتا و بیماری‌های غیرعفونی، سلول‌های بنیادی و درمان بیماری‌های عفونی، راهبرد‌های نوین در مدیریت آزمایشگاه، مدیریت مقاومت‌های باکتریایی، بیماری‌های عفونی نوپدید و بازپدید، متابولیت‌های میکروبی و آنتی بیوتیک‌ها با منشاء گیاهی در قالب پانل‌های مختلف با حضور اساتید مجرب داخلی و خارجی در این کنگره مطرح خواهد شد.


گفتنی است؛ هجدهمین کنگره بین المللی میکروب شناسی ایران با حضور اساتید داخلی و خارجی و صاحب نظران این حوزه، از امروز ۷ شهریور آغاز و تا ۹ شهریور ماه در سالن ابن سینا در دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران در حال برگزاری است.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *