صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

افزایش ۱۵ درصدی تولید لوازم التحریر در سال جاری/ استفاده از برند‌های خارجی در تولیدات داخلی

۰۷ شهريور ۱۳۹۶ - ۰۶:۰۰:۰۶
کد خبر: ۳۴۳۶۲۶
دسته بندی‌: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
رئیس اتحادیه لوازم التحریر گفت: یکی از مشکلات عمده در صنعت تولید نوشت افزار استقبال از محصولات خارجی است که در این میان دیده شده که برخی تولیدکنندگان داخلی محصولات خود را با برند‌های خارجی به فروش می‌رسانند.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد ، لوازم التحریر از جمله اقلامی است که اکثر خانواده‌ها برای خرید آن در شهریور ماه به تکاپو افتاده و به دنبال نیاز‌های خود به بازار می‌روند.در این میان تولیدکنندگان لوازم التحریر داخلی به سبب واردات محصولات فانتزی با مشکلات فراوانی روبرو هستند تا جایی که از برندهای خارجی برای فروش بیشتر خود استفاده می کنند.

در همین راستا موسی فرزانیان رئیس اتحادیه لوازم التحریر در گفت‌و‌گو با ، درخصوص شرایط بازار گفت: تولید انواع لوازم التحریر در داخل کشور نسبت به سال گذشته با رشد ۱۵ درصدی روبرو بوده و تولید داخل از ۳۰ به ۴۵ درصد رسیده است.

وی افزود: با افزایش تولید لوازم التحریر، واردات نیز کاهش پیدا می‌کند و بیشتر از ملزومات داخلی استفاده خواهد شد.

فرزانیان با بیان اینکه در داخل کشور لوازم التحریر با کیفیت مناسب تولید می‌شود، خاطرنشان کرد: خوشبختانه کارخانه‌های تولید لوازم التحریر به خط تولیدشان افزوده شده و در حال حاضر با ظرفیت بالایی تولید انجام می‌دهند.

رئیس اتحادیه لوازم التحریر یکی از مشکلات عمده در صنعت تولید نوشت افزار را این گونه اعلام کرد: افراد بیشتر علاقه دارند لوازم التحریر را با برند‌های خارجی تهیه کنند و این درحالی است که تولیدات داخلی نیز کیفیت مشابهی نسبت به نمونه‌های وارداتی دارد و این موضوع باید از طریق رسانه‌های جمعی فرهنگ سازی شود.

وی افزود: استقبال از برند‌های خارجی تا جایی پیش رفته است که برخی از تولید کنندگان داخلی از برند و نام‌های خارجی برای تولیدات خود استفاده می‌کنند تا فروش بالاتری داشته باشند.

فرزانیان وجود برند‌های خارجی را برای تولیدکنندگان معضلی دانست و خاطرنشان کرد: باید فرهنگ سازی برای استفاده محصولات داخلی صورت گیرد و از طرفی تولیدات داخلی با سلیقه دانش آموزان مطابقت داشته باشد تا بتوانیم بیشتر از تولیدات داخلی در این زمینه استفاده کنیم.

رئیس اتحادیه لوازم التحریر در خصوص قاچاق نوشت افزار‌ها به داخل کشور گفت: واردات غیررسمی لوازم التحریر به کشور صرفه اقتصادی بالایی برای قاچاقچیان ندارد و از این رو قاچاق در این زمینه کمتر دیده می‌شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *