صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

«نان جو سبوسدار» باعث کاهش قند و فشار خون می‌شود

۰۶ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۱:۵۳:۳۷
کد خبر: ۳۴۳۴۵۸
دستیار تخصصی طب سنتی ایران گفت: فیبر موجود در نان جو سبوسدار برای کاهش قند خون، فشار خون، کلسترول و تری گلیسرید مفید است و می‌تواند باعث افزایش HDL شود.
به گزارش گروه فضای مجازی ،محمد‌علی زارعیان دستیار تخصصی طب سنتی ایران درباره نان جو و خواص متعدد آن اظهار کرد: فیبر موجود در نان جو سبوسدار برای کاهش قند خون، فشار خون، کلسترول و تری گلیسرید مفید است و می‌تواند باعث افزایش HDL شود.

وی افزود: مصرف سوپ جو بدون رشته حاوی مقداری زیره باعث افزایش شیر مادر در دوران شیردهی خواهد شد همچنین نان جو با تاخیر در تخلیه معده باعث توازن قند خون، تعادل ترشح انسولین و افزایش احساس سیری می‌شود و برای کاهش اشتها و کاهش وزن مفید است.

این دستیار تخصصی طب سنتی ایران تصریح کرد: مطالعات نشان داده، رژیم غذایی با قند‌های ساده و چربی پایین نیز در افزایش چربی خون (تری گلیسرید) نقش مؤثری دارد.

زارعیان خاطرنشان کرد: افزایش مصرف غذا‌های لطیف و خون‌ساز مثل زرده تخم مرغ عسلی، آبگوشت گوسفند بی چربی، شیره انگور و مربای هویج در روز‌های نزدیک به قاعدگی و روز‌های خونریزی برای حفظ سلامت زنان ضروری است.

وی متذکر شد: افرادی که در سنین کودکی تحرک و ورزش کافی ندارند، در سنین نوجوانی و جوانی به احتمال بیشتری با مشکلات روانی مثل اضطراب و افسردگی روبه‌رو خواهند شد همچنین افرادی که به سن میانسالی می‌رسند باید مصرف غذا‌های مولد سودا مثل غذا‌های حاوی گوشت گاو یا عدس یا کلم را تا حد امکان کاهش دهند تا از بیماری‌های سوداوی در امان بمانند.

این دستیار تخصصی طب سنتی ایران گفت: مصرف مداوم آبمیوه‌ها خصوصاً آبمیوه‌های حاوی قند بالا از عوامل بروز اسهال مزمن در کودکان هستند.


 
 
 
 
 : انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.
 
 
منبع: تسنیم


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *